El sector turístic de Pego i Les Valls iniciarà el curs amb activitats especialitzades per a millorar el seu servei

Dimecres passat l’Oficina de Turisme i el sector turístic de Pego i Les Valls es reuniren per a reafirmar la voluntat de col•laborar i fer més atractiva l’estada o la visita de les persones que volen conèixer els nostres pobles. Serà a partir de l’any que ve, quan es posen en pràctica diverses activitats per a impulsar el sector turístic i beneficiar-se tant uns com altres.
L’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls es reunia dimecres passat amb representants del sector turístic per a plantejar una col•laboració fluida i la implicació de tots per a millorar els serveis i tenir un benefici recíproc, d’una banda el propi sector i de l’altra la gent que ens visita per conèixer els nostres pobles i el seu entorn natural. La tècnica de turisme, Mari Nieves Mayor va qualificar aquesta darrera reunió de “fructífera” i és que assenyalava que “allò principal és que es tinga una conscienciació turística, tenint en comptes que Pego és ‘Municipi Turístic’ i ‘Municipi Turístic Familiar’, el que implica que ens hem de dirigir a ells, als turistes”.

Algunes de les iniciatives que es van presentar durant la reunió de dimecres són la promoció a través de sortejos en les fires a les que assisteix l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls, com puga ser Fitur o la Fira de Valencià, amb la finalitat, comentava Mayor, “d’impulsar que la gent vinga al poble” durant tot l’any, desestacionalitzant el turisme.

La feina corre pressa, i és per això que les primeres rutes s’estan pensant en organitzar només comence el 2010. I a partir d’ahí s’elaborarà un calendari d’activitats que s’estenga durant tot l’any perquè cada mes hi haja alguna activitat al poble que puga atraure el major nombre de persones possible.

A nivell gastronòmic s’ha plantejat realitzar una espècie de setmana-cultural-gastronòmica per a combinar tot els elements més associats a l’oci, el gaudi i la relaxació.

Dimecres passat, per tant, es podria concloure que començava a gestar-se un pacte de col•laboració molt interessant per al sector turístic, tant per a qui oferta com per a qui demanda i de passada, per als pegolins i pegolines, així com per als habitants de les Valls. Mari Nieves Mayor reiterava com de positiva havia estat la darrera trobada.
486 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!