El sector turístic de Pego i Les Valls iniciarà el curs amb activitats especialitzades per a millorar el seu servei

Dimecres passat l’Oficina de Turisme i el sector turístic de Pego i Les Valls es reuniren per a reafirmar la voluntat de col•laborar i fer més atractiva l’estada o la visita de les persones que volen conèixer els nostres pobles. Serà a partir de l’any que ve, quan es posen en pràctica diverses activitats per a impulsar el sector turístic i beneficiar-se tant uns com altres.
L’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls es reunia dimecres passat amb representants del sector turístic per a plantejar una col•laboració fluida i la implicació de tots per a millorar els serveis i tenir un benefici recíproc, d’una banda el propi sector i de l’altra la gent que ens visita per conèixer els nostres pobles i el seu entorn natural. La tècnica de turisme, Mari Nieves Mayor va qualificar aquesta darrera reunió de “fructífera” i és que assenyalava que “allò principal és que es tinga una conscienciació turística, tenint en comptes que Pego és ‘Municipi Turístic’ i ‘Municipi Turístic Familiar’, el que implica que ens hem de dirigir a ells, als turistes”.

Algunes de les iniciatives que es van presentar durant la reunió de dimecres són la promoció a través de sortejos en les fires a les que assisteix l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls, com puga ser Fitur o la Fira de Valencià, amb la finalitat, comentava Mayor, “d’impulsar que la gent vinga al poble” durant tot l’any, desestacionalitzant el turisme.

La feina corre pressa, i és per això que les primeres rutes s’estan pensant en organitzar només comence el 2010. I a partir d’ahí s’elaborarà un calendari d’activitats que s’estenga durant tot l’any perquè cada mes hi haja alguna activitat al poble que puga atraure el major nombre de persones possible.

A nivell gastronòmic s’ha plantejat realitzar una espècie de setmana-cultural-gastronòmica per a combinar tot els elements més associats a l’oci, el gaudi i la relaxació.

Dimecres passat, per tant, es podria concloure que començava a gestar-se un pacte de col•laboració molt interessant per al sector turístic, tant per a qui oferta com per a qui demanda i de passada, per als pegolins i pegolines, així com per als habitants de les Valls. Mari Nieves Mayor reiterava com de positiva havia estat la darrera trobada.
547 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!