Obrint Camí i l’Escola de Teatre de Pego estrenen ‘Missió: Sembrar Futur’

Serà demà dissabte a les 10’30 de la nit al Teatre Municipal de Pego. L’estrena anirà acompanyada de dos espectacles més ‘Aquesta és la història de Pep Bambolla que se’n va pujar al Xical i va perdre l’olla’ produït per Josep Orihuel i Adrià Descalç; i Monòleg, a càrrec de l’Escola de Teatre de Pego.
L’estrena d’aquest dissabte de segur que fa història pel que representa per als usuaris i les usuàries d’Obrint Camí i l’Escola de Teatre de Pego. Així, per a l’ocasió, se’ns ha assegurat que, assistiran personalitats de gran ordre internacional. Perquè la primera visualització de ‘Missió: Sembrar Futur’, serà màgica. D’una banda perquè aquest curt és únic i especial, entre d’altres coses, tenint en compte que els seus protagonistes són persones amb discapacitat i les dificultats a superar són superiors a les de qualsevol actor i actriu.

D’altra banda, la nit de dissabte al Teatre Municipal serà màgica, perquè junt al curt es podran veure altres espectacles que barrejaran l’humor, l’ingeni i les ganes de posar en valor la feina feta per Obrint Camí i l’Escola de Teatre de Pego.

Amb aquest treball, Obrint Camí, fa una passa més en el camí de les superacions. I és que amb aquesta iniciativa els i les membres d’Obrint Camí se senten un poquet més lliure perquè en el transcórrer de la gravació han comprovat que poden produir coses que mai havien imaginat que podrien arribar a fer.

Rebeca Mut ha estat la directora de tot aquest projecte. Un projecte que justament naix d’un nou curs de l’Escola Municipal de Teatre de Pego, subvencionada per la regidoria de Cultura, que, en el seu primer any de funcionament en col•laboració amb Obrint Camí, ha donat més que bons fruits, com es podrà comprovar dissabte a la nit amb l’estrena de ‘Missió: Sembrar Futur’.

575 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!