Pego demanarà la declaració dels Moros i Cristians com a Festes d’Interés Turístic Autonòmic

El ple de la corporació municipal va acordar per unanimitat que l’Ajuntament de Pego tramite la sol·licitud que està recolzada per un total de 18 entitats del municipi. Un informe tècnic i un acord de la Junta Coordinadora dels Moros i Cristians de Pego, amb el vot a favor i unànime de tots els caps de filà, avalen la proposta que va ser presentada ahir a la sessió plenària ordinària del mes de maig, un punt defensat pel regidor de Turisme, Ricardo Sendra. Aquest va destacar el consens de tot el col·lectiu fester i va fer públic un reconeixement cap a les festes i el treball que ve realitzant la Junta Coordinadora en els últims anys.


Per part del grup de Compromís i del Partit Popular es va manifestar un recolzament al 100% a la proposta. Escoltem el portaveu de Compromís, Víctor Climent, i el del PP, Ferran Gonzàlez.

Així, el punt va rebre el vot a favor de tots tres partits, de manera que l’Ajuntament de Pego haurà d’iniciar els tràmits per aconseguir la declaració de Festes d’Interés Turístic Autonòmic per als Moros i Cristians de Pego.
534 Visites
Hola!!