Acció Urgent organitza un concert benèfic per a comprar una cadira amfíbia

L’objectiu és poder continuar oferint el pròxim estiu el servei de bany a la Marjal per aquelles persones que tenen mobilitat reduïda, usuàries, principalment, de la residència Sant Joan de Déu i de l’associació Obrint Camí. Per tal de poder banyar-les, Acció Urgent necessita una cadira amfíbia, la qual té un cost prou elevat. L’estiu passat aquest servei el va poder prestar amb una cadira de Creu Roja, però, enguany no podran comptar amb ella, és per això que Acció Urgent vol fer la compra d’una cadira.

Per tal de fer la recaptació de fons s’ha organitzat un concert amb la col·laboració del cor Megòc, un grup de gòspel d’Oliva que compta amb uns quants components de Pego. L’actuació de Megòc serà els diumenge 9 de juny a la parròquia de la Sagrada Família, al Convent, a les set de la vesprada, tal com ens indica el tècnic sanitari d’Acció Urgent, Pedro Barranco.

Les entrades per al concert es poden comprar ja i estan disponibles a través dels membres d’Acció Urgent, Bobey i llibreria Capritx. També es poden demanar al rector de la Sagrada Família.

144 Visites
Hola!!