Comunicat de la Regidoria de Sanitat (26/02/21)

Com cada setmana ens hem reunit per videoconferència Salut Pública, Marina Salut, alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de sanitat de la comarca.

Des de Marina Salut ens informen que estem en una baixada pronunciada de casos positius. En aquests moments hi han 4 persones ingressades en planta i 12 a l’UCI a causa de la COVID-19.

La situació es bona i esperen que continue mantinguen-se aquest descens. Actualment, estan vacunant als majors de 80 i 90 anys i la vacuna es distribueix equitativament entre totes les poblacions de la nostra comarca.

S’ha modificat el protocol de les vacunes, ja que no es podien traslladar de lloc i això comportava que no es pogueren vacunar a les persones dependents als seus domicilis, a partir d’ara ja es podrà i la setmana pròxima es prevé vacunar aquestes persones i als grans dependents majors de 55 anys, sempre i quant arriben dosis suficients.

S’espera que la vacunació massiva siga el mes d’abril.

També ens han informat que tots aquells residents estrangers que vullguen vacunar-se han de tenir necessàriament el SIP. El documents necessaris per a obtindre el SIP son el passaport o NIE i el certificat d’empadronament.

Pel que fa a la nostra localitat, hi ha 4 persones positives més que la setmana anterior i 11 positius amb PCR+ 14 dies i un mort més.

Des del Centre de Salut de Pego, ens informen que la situació es la mateixa que la de Marina Salut,es a dir, la tendència es a la baixa.

El procés de vacunació a Pego dependrà del número de dosis que ens envien, en aquests moments s’ha vacunat als majors de 90 anys i estan amb els majors de 80. Com ja hem dit, la setmana pròxima vacunaran als majors de 80 i 90 dependents que es troben als seus domicilis.

Anem pel bon camí i estem aconseguint-ho, podem amb aquest virus. Preguem a la població que amb la entrada en vigor del nou decret el pròxim dilluns es respecten les noves mesures, intentem complir-les i no baixem la guarda.

Recordeu que hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb les normatives sociosanitàries i les mesures restrictives de mobilitat vigents.

El virus no discrimina!

La nostra salut està en joc!

No podem baixar la guarda!

264 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!