Comunicat de la Regidoria de Sanitat (26/02/21)

Com cada setmana ens hem reunit per videoconferència Salut Pública, Marina Salut, alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de sanitat de la comarca.

Des de Marina Salut ens informen que estem en una baixada pronunciada de casos positius. En aquests moments hi han 4 persones ingressades en planta i 12 a l’UCI a causa de la COVID-19.

La situació es bona i esperen que continue mantinguen-se aquest descens. Actualment, estan vacunant als majors de 80 i 90 anys i la vacuna es distribueix equitativament entre totes les poblacions de la nostra comarca.

S’ha modificat el protocol de les vacunes, ja que no es podien traslladar de lloc i això comportava que no es pogueren vacunar a les persones dependents als seus domicilis, a partir d’ara ja es podrà i la setmana pròxima es prevé vacunar aquestes persones i als grans dependents majors de 55 anys, sempre i quant arriben dosis suficients.

S’espera que la vacunació massiva siga el mes d’abril.

També ens han informat que tots aquells residents estrangers que vullguen vacunar-se han de tenir necessàriament el SIP. El documents necessaris per a obtindre el SIP son el passaport o NIE i el certificat d’empadronament.

Pel que fa a la nostra localitat, hi ha 4 persones positives més que la setmana anterior i 11 positius amb PCR+ 14 dies i un mort més.

Des del Centre de Salut de Pego, ens informen que la situació es la mateixa que la de Marina Salut,es a dir, la tendència es a la baixa.

El procés de vacunació a Pego dependrà del número de dosis que ens envien, en aquests moments s’ha vacunat als majors de 90 anys i estan amb els majors de 80. Com ja hem dit, la setmana pròxima vacunaran als majors de 80 i 90 dependents que es troben als seus domicilis.

Anem pel bon camí i estem aconseguint-ho, podem amb aquest virus. Preguem a la població que amb la entrada en vigor del nou decret el pròxim dilluns es respecten les noves mesures, intentem complir-les i no baixem la guarda.

Recordeu que hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb les normatives sociosanitàries i les mesures restrictives de mobilitat vigents.

El virus no discrimina!

La nostra salut està en joc!

No podem baixar la guarda!

783 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!