Els bars i restaurants tornen a obrir les terrasses

A Pego aquest matí ja s’ha tornat a veure terrasses muntades a primera hora. Com que el clima no acompanya, en les primeres hores d’obertura semblava que la clientela no s’animava. Ha sigut a l’hora d’esmorzar quan ja s’ha començat a veure taules i cadires ocupades.

Aquesta nova situació té desconcertats a molts dels hostalers, els quals mostren poca confiança en aquesta primera setmana de tornar a obrir, com és el cas de Pepe, del Nou Pepe.

No tots han muntat les terrasses perquè ha hagut hostalers que han decidit esperar fins demà per a tornar a obrir, mantenint el dilluns com a dia de descans. Escoltem a Mónica Miralles del Moss.

També ha hagut altres negocis que, com a consequència de les previsions meteorològiques, les quals anuncien pluja per a tota la setmana, romandran tancats uns dies més. Escoltem a Jose Dominguis del Zorrilla.

En aquesta nova etapa que comencen hui, els hostalers tenen en contra que el seu horari d’obertura està limitat fins a les sis de la vesprada, que només poden ocupar el 75% de l’aforament de la terrassa, que no poden fer servir l’interior dels seus establiments i que està prohibit fumar a les terrasses. Elements contra els que han de lluitar per a poder mantindre el negoci en peu i que, especialment l’horari i la impossibilitat d’obrir els interiors, valoren molt negativament els empresaris.

El propietari del Nou Pepe considera que el sector necessita poder obrir per la nit.

D’altra banda, Mónica Miralles posa l’accent en què El Moss no ha rebut informació al respecte de les condicions per a aquesta reobertura.

I Jose Dominguis, del bar Zorrilla, opina que les mesures estan en la línia d’una desescalada prudent.
792 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!