Les activitats del Dia del Llibre a Pego giren al voltant del centenari d’Estellés

El Dia del Llibre se celebra a Pego durant tota la setmana amb una sèrie d’activitats organitzades des de la regidoria de Cultura i que estan directament relacionades amb el centenari del naixement de Vicent Andrés Estellés.

A la biblioteca municipal Carmen Alemany Bay s’ha estrenat un punt de llibre amb el qual es ret homenatge a Vicent Andrés Estellés, i que ha estat realitzat pels i les alumnes del taller per a persones amb diversitat funcional de la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, l’Atzúbia i les Valls.

D’altra banda, a la biblioteca també s’estrena hui un Photocall Estellés, un lloc en què els i les usuàries podran compartir el seu poema favorit de Vicent Andrés Estellés i fer-se fotografies que quedaran en el record. El photocall hi romandrà a la biblioteca encara unes quantes setmanes.

A més a més, dins la programació del Dia del llibre, hui es posa en marxa una altra iniciativa destinada per al públic més jove. Es diu Llibre embolicat. La biblioteca disposa d’un bon nombre de llibres que han estat embolicats, lectures sorpresa de caràcter infantil i juvenil, que estaran disponibles en préstec fins a que s’acaben les existències. Els i les lectors i lectores només tindran algunes pistes per a poder saber de què anirà el llibre, la sorpresa arriba en desembolicar el paquet.

I, per últim, divendres, dia 26, es farà un taller per a xiquets i xiquetes de 9 a 13 anys, titulat «Crea el teu còmic». Serà a la biblioteca, a les cinc i mitja de la vesprada. Per a participar-hi s’ha de fer una inscripció a través del telèfon del Departament de Cultura, el 96 557 28 01.

A més a més, aquesta setmana Pego estrena un mural pintat per l’artista graffitera Lois Jansen, a la plaça Antic Regne de València. Es tracta d’una iniciativa que forma part del seguit d’activitats per commemorar l’Any Estellés, organitzades per l’Ajuntament de Pego en col·laboració amb l’Associació Cultural Atzaïla.

 

248 Visites
Hola!!