Comunicat de la Regidoria de Sanitat (28/05/21)

Des de Salut Pública ens informen que hi ha poc brots i aquests estan localitzats. A més, a l’hospital comarcal sols hi ha 1 pacient ingressat per Covid-19.

Pel que fa a la vacunació, aquesta setmana s’ha començat a vacunar als 11 punts de vacunació de la comarca, s’han inoculat al voltant d’unes 15.000 dosis.

El protocol que ens havien marcat era començar a vacunar a partir de dilluns de vesprada, però ens han notificat una modificació i la setmana pròxima començaran a vacunar a partir de dimarts de vesprada i dimecres durant tot el dia.

Tota aquella gent que estava citada per a la pròxima setmana, que estiga atenta al telèfon mòbil, perquè rebrà un SMS anul·lant-li la cita i donant-li’n una de nova.

A partir de la pròxima setmana també començaran a enviar SMS a tots aquells menors de 60 anys que varen vacunar amb Astrazeneca per a donar-li la cita per a la segona dosi, aquesta serà amb Pzifer. En el mateix SMS podran entrar en un enllaç i elegir posar-se Astrazena en lloc de Pfizer, però de ser així hauran d’esperar que els avisen per a vacunar-se.

Encara que aquest col·lectiu, com professorat, policies, etc., va rebre la primera dosi de la vacuna en altres poblacions, aquesta segona la rebran en el Pavelló Municipal.

La vacunació està sent molt lenta en totes les poblacions, per això, es volen canviar els protocols. Fins ara, a Pego es vacunava una persona cada 3 minuts, esperem que es puga agilitzar aquest procés en els pròxims dies.

Preguem a tota la població que estiga atenta als telèfons mòbils i que miren els SMS, però sobretot que tinguen els telèfons de contacte actualitzats.

En el referent a la nostra població, per Covid-19 tenim un positiu.

Esperem que amb la celebració de les comunions i la relaxació de les normes sanitàries aquest número no augmente.

Recordeu que hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb les normatives sociosanitàries.

El virus no discrimina!

La nostra salut està en joc!

No podem baixar la guarda!

739 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!