Robatori al Parc de Bombers de Pego


Des del 2 de maig la Falla Convent utilitza, sense incidents, les instal•lacions del Parc de Bombers per a construir la carrossa que trauran el divendres 30 de juny a les 8.30 de la vesprada. Però diumenge van descobrir que havien forçat el pany de l’edifici. Els lladres es van endur les eines de treball i un aparell de música. Afortunadament, la carrossa no la van tocar.
Des de fa quasi tres mesos els i les membres de la Falla Convent estan preparant la carrossa que trauran durant la desfilada que tindrà lloc el divendres, 30 de juny, a les 8.30 de la vesprada. Des del 2 de maig havien acudit al parc de bombers, instal•lacions cedides per l´Ajuntament, sense que ocorreguera cap incident.

Diumenge passat, però un dels membre de la falla va descobrir que havien forçat el pany i es disparar les alarmes. Després de comprovar que la carrossa estava intacta, van trobar a faltar les eines de treball i l’aparell de música que els acompanyava durant els moments de treball.

El robatori ha creat inseguretat entre les falleres i fallers que pujaven a la nau periòdicament, i de vegades individualment, per a avançar la feina. A partir d’ara pujaran en grups, per a evitar possibles situacions de perill. Els fets van ser denunciats ahir per la vesprada davant la Guàrdia Civil.

487 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!