Robatori al Parc de Bombers de Pego


Des del 2 de maig la Falla Convent utilitza, sense incidents, les instal•lacions del Parc de Bombers per a construir la carrossa que trauran el divendres 30 de juny a les 8.30 de la vesprada. Però diumenge van descobrir que havien forçat el pany de l’edifici. Els lladres es van endur les eines de treball i un aparell de música. Afortunadament, la carrossa no la van tocar.
Des de fa quasi tres mesos els i les membres de la Falla Convent estan preparant la carrossa que trauran durant la desfilada que tindrà lloc el divendres, 30 de juny, a les 8.30 de la vesprada. Des del 2 de maig havien acudit al parc de bombers, instal•lacions cedides per l´Ajuntament, sense que ocorreguera cap incident.

Diumenge passat, però un dels membre de la falla va descobrir que havien forçat el pany i es disparar les alarmes. Després de comprovar que la carrossa estava intacta, van trobar a faltar les eines de treball i l’aparell de música que els acompanyava durant els moments de treball.

El robatori ha creat inseguretat entre les falleres i fallers que pujaven a la nau periòdicament, i de vegades individualment, per a avançar la feina. A partir d’ara pujaran en grups, per a evitar possibles situacions de perill. Els fets van ser denunciats ahir per la vesprada davant la Guàrdia Civil.

708 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!