El col·legi Sant Antoni se suma a la producció de Lipdubs

En este cas amb la cançó ‘Pescador de hombres’ per a celebrar la setmana de Sant Francesc.
Pel 25 aniversari de la creació del Col·legi Rosalia Bondia van produir un lipdub per presentar l’escola i recordar l’inici del mateix. Per a acomiadar el curs passat i difondre el programa comenius sobre l’aigua, el col·legi Ambra també va produir un lipdub. Ara coneixem un altre audiovisual d’estes caractarístiques. Quines són? Doncs gravar en una única seqüència a tots els participants en la cançó que s’ha elegit per a representar dins el centre, així també donar-lo a conèixer.

En este cas ha estat el col·legi Sant Antoni qui, arrel de la setmana de Sant Francesc que comença hui mateix, per a commemorar el dia del fundador de l’ordre franciscana, que regix el col·legi concertat de Pego -tot i que Sant Francesc és el 4 d’octubre-, va produir un lipdub que ara es pot veure, junt al seu ‘com es va fer’ al blog de Sant Antoni: santantonipego.blogspot.com.es
La cançó elegida ha estat ‘Pescador de hombres’ que promou, sobretot, “valors tant importants com la convivència i la cooperació”, expliquen des del Col·legi Sant Antoni.
468 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!