La Plataforma per la Defensa de la Sanitat pública de la Marina Alta desconvoca la manifestació d’esta vesprada

La decisió ha estat motivada per les previsions meteorològiques que preveuen pluges a partir de les 17h., d’esta vesprada. La Plataforma explica que “no podem fer vindre als ciutadans a manifestar-se, quan les previsions de l’oratge són idèntiques a les del passat 28 de setembre que ens fa ver desconvocar aquesta protesta i per això hem pres aquesta decisió”.
Este mateix matí, fa unes hores, hem rebut una nota de premsa de la Plataforma per la Defensa de la Sanitat pública de la Marina Alta anunciant que “ha decidit aquest mateix matí DESCONVOCAR la manifestació que tenia previst celebrar aquesta vesprada a les 19h des de l’eixida de l’Església de La Xara fins a l’Hospital de Dénia”. Des de la Plataforma expliquen que “aquesta decisió l’hem presa ja que, segons totes les previsions meteorològiques indiquen pluges a partir de les 17h d’esta vesprada.”

Recorden que esta situació ja la van viure el passat 28 de setembre quan, també a causa de les pluges, la manifestació haver de ser desconvocada justament minuts abans de les 19h., una vegada ja concregats més de 200 ciutadans, entre ells alcaldes, de les poblacions afectades pel tancament de les urgències nocturnes dels Centres de Salut.

Perquè això no torne a passar des de la Plataforma entenen que “no podem fer vindre als ciutadans a manifestar-se, quan les previsions de l’oratge són idèntiques a les del passat 28 de setembre, que ens fa ver desconvocar aquesta protesta i per això hem pres aquesta decisió”.

Pel moment la Plataforma, celebrarà la propera setmana una assemblea per decidir quines són les accions a dur a terme per seguir demanant una Sanitat digna a la comarca i que les urgències dels Centres de Salut tornen a prestar el servei de les 22h a les 08h. Informa la Plataforma que tenen previst en l’agenda dur a terme una reunió amb les altres plataformes ciutadanes per la defensa dels serveis públics de la comarca per poder realitzar accions comunes.

La Plataforma per la Defensa de la Sanitat pública, avança també que per a les pròximes setmanes s’estan preparant diverses xerrades sobre el model Sanitari compartit que pretén instaurar la Conselleria de Sanitat al País Valencià a partir de l’any 2013. La primera d’estes xerrades, que serà col·loqui, tindrà lloc el proper divendres dia 26 d’octubre al Casal Jaume I de Pedreguer, on membres de la Plataforma estan convidats a participar.
735 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!