Renovat el conveni anual entre Ajuntament i Comerciants

El consistori i l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego han renovat el conveni de col·laboració per a la promoció del comerç local. Es tracta d’una ajuda de 10.000 euros, finançada íntegrament per l’Ajuntament, que l’associació destina a fer campanyes de promoció comercial.

El regidor de Creama Comerç i Promoció Econòmica, Raül Tamarit, ha destacat el comerç local com a «motor principal de l’economia del nostre municipi». Afirma que «És sinònim de proximitat» i que «Entre tots hem de cuidar-ho igual que fan ells a l’hora d’atendre els seus clients, als seus veïns». A més a més ha recordat que «En l’actualitat l’associació compta amb més d’un centenar de socis que necessiten un suport per a poder desenvolupar línies de treball amb les quals millorar la seua promoció”.

La subvenció, matisa la presidenta de l’associació, Diana Sendra, “ens ajuda a seguir pel camí de la professionalització, més si cap, de l’entitat. Ens ajuda a millorar la seua imatge, crear una estructura molt més forta. Entre altres coses, ens permet comptar amb assessorament per a facilitar els tràmits burocràtics o per a donar més visibilitat als comerços del municipi”.

D’altra banda, l’associació acaba de posar en marxa una nova campanya de promoció en la qual es premia les compres. Es diu Premis per la cara i inclou el sorteig de 5 premis, un de 100€ i quatre de 50€ per a fer compres en els comerços de l’associació. Per a participar-hi s’ha de buscar els photocalls que hi ha repartits pels comerços associats i fer-se una foto en ells per a compartir-la en Instagram amb el hashtag #ComerçdePego.
164 Visites
Hola!!