Dorsal 19 continua, un cap de setmana més, actiu

Atletes del club pegolí ha participat a la XIV Volta a peu a la Font d’En Carrós, a la V edició de la cursa ‘El camí dels bandolers’ de Senija i la VI Cross San Gabriel d’Alacant.

cursa La fontEl passat dissabte, la XIV Volta a peu a la Font va tindre una bona representació del Club pegolí Dorsal 19. Hi van participar: Maximo Folques Lorente, Nando Sendra Folqués, Carlos Bañuls Ortola, Vicente Arbona Caravaca, Linda Blanco Ciscar, Paco Muñoz Torregrosa, Carlos Siscar Pastor I Felipe Torre De Miguel. D’ells i d’elles, Linda Blanco va aconseguir pujar al pòdium. Ho va fer en la segona posició de la seua categoria, Veterana B.

16736101_1122165877910581_752074328_nDiumenge es disputava a la comarca la V edició de la cursa ‘El camí dels bandolers’ de Senija, on el Club Dorsal 19 va tindre tres representants. Dos atletes en la modalitat de 15 quilòmetres: Tania Navarro Agud i Rafa Sastre Sendra i un atleta en la modalitat de 25 quilòmetres: Esteban Caravaca Pons.

16736411_1122712697855899_1595583589_nUn altre pegolí, el que de moment millor marca duu del Club Dorsal 19, Máximo Folqués Lorente, se’n va anar a córrer un poc més lluny, fins a Alacant per a pujar els 15 cims que proposava la VI Cross San Gabriel amb 10 quilòmetres de distància. Máximo va quedar cinqué en la classificació general i segon en la seua categoria, Veterà A.