Les dones s’incorporen, cada vegada més, a participar en el Repte 24 hores running

Esta prova de resistència que organitza des de fa 4 anys el club d’atletisme pegolí Dorsal 19, enguany també ha comptat amb la participació de l’escola d’atletisme que per primer any han gestionat. Per primera vegada, totes les persones que han corregut formaven part del club.

Dissabte passat, al voltant d’una hora abans de finalitzar les 24 hores running organitzades pel club d’atletisme pegolí, Dorsal 19, Ràdio Pego entrevistava el seu president, Juanjo Arbona, perquè ens valorara el IV repte. Afirmava que havia anat «molt bé» perquè «ens ho hem passat bé, ens hem divertit». Destacava Arbona que enguany, a diferència d’altres edicions, totes les persones que van participar en el 24 hores running van ser membres del club.

Recordava el president de Dorsal 19 que durant els Reptes 24 hores es fan dos equips, s’intenta «classificar els corredors per nivell» perquè així «es posen dos corredors que tinguen el mateix nivell [en cada equip] per tal que la diferència [de quilòmetres correguts per cada equip] no siga tan gran». Una vegada les parelles fetes, el que fan és sortejar les hores d’eixida de cadascú.

Enguany, com a novetat, hi hagut més dones participant en el 24 hores. Fins ara, estes solien caminar, però no córrer dins el que és el circuit i enguany hi hagut, almenys cinc dones que han cobert una hora cadascuna, Carmen Sala, Linda Blanco, Rosa Mari Bolta i les últimes, les encarregades de tancar el circuit, Núria Mengual i Eva Dominguis.

Així mateix, també incorporava al IV Repte 24 hores running l’Escola d’Atletisme. Explicava Arbona que han corregut a les 9 del matí i, «per edats, han fet, una, dos o tres voltes» i comentava que havien fet al voltant de 70 quilòmetres entre tots i totes les alumnes de l’escola d’atletisme que enguany gestiona Dorsal 19 i entrena Rafa Sastre. «Qualsevol persona pot començar a córrer i l’any que ve vindre i participar amb nosaltres. Convidem a tots», afegia Juanjo Arbona.

1483 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!