Volem Pego-acord municipal treballarà per un poble més pròsper, amable i inclusiu

Volem Pego-Acord Municipal comptà el divendres amb el testimoni de diferents veïns i veïnes, del sector de la política, empresariat i assalariats, en el seu acte central de campanya


Aquest «projecte municipalista», com ells l’anomenen, ha sigut el primer dels candidats a l’alcaldia de Pego en celebrar el seu míting electoral de les municipals del 26 de maig. Va tindre lloc divendres a les huit de la vesprada, a la plaça del Vallet, on es van donar cita vora les cent persones, per a conéixer la candidatura.

L’acte va tindre un format original. El número dos de la llista, Saül Ortolà, sigué l’encarregat de conduir aquesta presentació en què, després de recalcar que Volem Pego-Acord Municipal ha apostat per una campanya neta i el treball en positiu, es va donar veu a persones de diferents sectors de la societat pegolina, per a conèixer les seues experiències, inquietuds i necessitats. Entre d’altres, Just Piera, alcalde de Pego pel partit socialista, del 1991 al 1995. Entrevistat per Saül Ortolà, Piera va parlar dels reptes que va assolir en el moment en què arribà a l’alcaldia i va exposar la seua visió al respecte del que és el present i el futur del municipi.

Però, a més de l’ex alcalde, en l’acte van intervindre Maribel Arbona, qui regenta una pescateria i dóna classes de ball; Joan Folqués, llaurador dedicat a l’agricultura ecològica; i Joan Cambrils, jove que treballa a Comissions Obreres de la Marina Alta. Tots ells parlaren de les seues experiències i de les coses que creuen que es poden fer per a millorar Pego en l’aspecte econòmic i laboral. En conclusions, plantejaren la necessitat de promocionar Pego per atraure visitants, de fomentar l’agricultura ecològica i de millorar les comunicacions amb altres localitats del voltant i l’oferta d’oci per als joves.


En finalitzar els testimonis, es va presentar a les números 3 i 4 de la llista de Volem, Marta Siscar i Elena Ferrer, respectivament. Saül Ortolà recalcà el fet de que Siscar puga arribar a ser la primera regidora transexual de la província d’Alacant.


Per últim, l’alcaldable, Irene Sendra, exposà el programa de la candidatura a grans trets. Parlà de participació i transparència.


Els objectius de Volem Pego, va dir la candidata, són aconseguir un poble més sostenible, pròsper, amable, humà, feminista i inclusiu amb mesures per a recuperar i difondre el patrimoni històric, i els valors culturals, gastronòmics i paissatgístics del poble, fomentar el reciclatge, l’estalvi energètic, la cultura, la igualtat…

 

 

3006 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!