Populars per Pego ha fet pública en les xarxes socials la llista per a les locals

Populars per Pego ha difós un vídeo publicat a través de les xarxes socials per donar a conéixer la llista completa de candidats a les eleccions municipals, del 26 de maig.

El cap de llista, Ferran González, va compartir ahir en Facebook l’audiovisual en què la candidatura es presenta com un «equip amb experiència pública i privada», «preparat per a treballar per Pego».

Es tracta d’una llista paritària, amb deu homes, i deu dones, que inclou algunes novetats en els primers llocs. A Ferran González l’acompanyen en el número dos Ana Ortolà, actual regidora del grup municipal popular, i Héctor Femenia Ortolà. El número quatre de la llista és Esther Ferrer Sendra, i el cinc, Maria José Bolufer Sendra. La resta de candidats són Víctor Ruiz Piera, Marta Gosp Ortolà, Susan Margaret Harris, Javier Gascó Boronat, Lucrecia Bordes Pérez, Cristina Herrera Borja, Francisco Javier Díez Vicens, Lucía Cortés Borrull, Vicent Dominguis Rovira, Carlos Álvarez Pic, Óscar Ramón Ballester Ferrer, Peter David Fry, José Antonio Esteve Ciscar i, per últim, Rosana Teresa Sendra Ferrando.2173 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!