Artistes pegolins participaran en una exposició benèfica de Mans Unides

L’ONG ha presentat la iniciativa aquest mati en una roda de premsa, en la qual han estat presents membres de Mans Unides i la regidora de Cultura, Laura Castellà. Es tracta d’una exposició i venda d’obres d’art d’artistes locals per tal d’arreplegar fons que seran destinats a un projecte de construcció d’una escola per a discapacitats a l’Índia. L’activitat tindrà lloc el dissabte 11 de maig, tal com ha explicat Claudia Ortolà, artista i membre de l’organització.


La idea de fer una exposició i venda d’obres ha partit de Mónica Miralles, presidenta de Mans Unides Pego, segons ha explicat la regidora de Cultura. I la iniciativa s’emmarca dins dels actes de celebració del 60 aniversari de Mans Unides. A Pego serà l’última de les activitats del cicle dedicat a l’aniversari.


En la mostra hi haurà quadres realitzades per, entre altres, els artistes locals Mari Carmen Cambrils, Juan i Claudia Ortolà, Cristina Martín, Claudia Molina, Irene Sendra i Diego Mestre, artista convidat d’Oliva. A més, hi haurà treballs fets pels usuaris del CEAM i manualitats d’alumnes de les escoles del Pego. Els preus de cada obra els ha comentat també Claudia Ortolà.


Així, doncs, l’acte, el dia 11, començarà a les sis de la vesprada amb la presentació del projecte solidari de Mans Unides, de construcció d’una escola per a discapacitats. I a les set s’inaugurarà l’exposició, amb l’actuació de Noelia Donet flautista professional, de Gandia.

1215 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!