Ciutadans de Pego proposa dotze mesures en la presentació de candidatura

El teatre municipal va ser l’escenari ahir de la presentació de la candidatura de Ciutadans de Pego Independents, acte en el què l’alcaldable, Alicia Siscar, exposà el seu programa electoral, basat en dotze mesures que qualificà com a «realistes».

El número dos de la llista, José Vicente Miralles, va oficiar d’introductor de la vetllada, recalcant la il·lusió dels desset membres de la candidatura i presentant al president del partit i número tres de la llista, Carmelo Ortolà. Ambdos van recalcar el caràcter municipal de Ciutadans de Pego Independents.

Carmelo Ortolà va fer una repassada de la singladura del partit remuntant-se als inicis i fent un recorregut per la trajectòria de Ciutadans i la seua pròpia, com a alcalde i com a edil. I va comentar que hi ha polítics que no tenen clar que el seu objectiu és treballar per al poble, no viure de la política.

A més, Ortolà va contar que el partit ha rebut propostes de Ciudadanos i del Partit Popular per a unir-se a ells, però, l’executiva va decidir continuar com a formació independent i sotmetre’s a la decisió de l’electorat el diumenge. Segons va assegurar, la continuïtat està ara en mans del votants.

L’actual regidor d’Hisenda recalcà que el paper de Ciutadans és garantir la governabilitat del poble de Pego, deixant de costat les lluites partidistes, en un moment en què la política a Pego es viu amb pau i quietud. Va afirmar que al municipi «ha tornat la democràcia gràcies a la tasca feta per varis partits, entre ells, Ciutadans de Pego Independents».

I, per últim, presentà a la cap de llista, Alicia Siscar, com a una dona que compta amb l’aval de huit anys d’experiència com a regidora a l’Ajuntament de Pego en diferents àrees, algunes «polèmiques com Obres i Serveis i ara Urbanisme», comentà.

Per la seua banda, la candidata va manifestar que es sent preparada per a assumir la responsabilitat de ser la primera alcaldessa de Pego. I, en sigué l’encarregada de fer una presentació de totes les persones que l’acompanyen en la llista de Ciutadans, que són José Vicente Miralles, Carmelo Ortolà, Paca Canet, Josep Seresola, Isabel Santos Juanes, Juan Pons, Juan Moratal, Carolina Mengual, Ricardo Cabrera, Xaro Seresola, Rafa Vidal, Fernando Frau, Reme Pastor, Antoni Ferrer, Pepa Alcina i Juan José Dominguis. La candidata va puntualitzar, amb emoció, que faltava una persona en la llista, Amparo Siscar, a la que va retre, amb emoció, un xicotet homenatge obsequiant a la mare amb un ramell de flors.

En la recta final de l’acte, Alicia Siscar manifestà que Ciutadans de Pego “és gent treballadora, de trellat i amb les idees clares” i exposà els punts fonamentals del seu programa electoral. L’alcaldable va plantejar dotze mesures concretes, realistes i factibles, segons afirmà, en base a l’actual economia sanejada de l’ajuntament, que s’ha aconseguit amb el treball de Ciutadans en l’equip de govern.

Siscar es va comprometre a fer el Pla General d’Ordenació Urbana; edificar una nova residència-centre de dia, en un solar al Calvari; reduir el trànsit de vehicles en el casc antic; crear un espai d’oficines i despatxos als joves emprenedors amb lloguers a preus assequibles; reformar l’edifici de l’Epa; dotar a la protectora d’animals d’un espai adient; dur a terme el projecte de biblioteca en el Cervantes i convertir la Casa de Cultura en un Museu i Centre d’Exposicions; fer un centre d’oci per als joves en el carrer Fernando Alemany; crear un servei de regeneració agrícola per a fomentar que els joves es dediquen a l’agricultura; reduir la taxa de residus sòlids per a les casetes del camp; i a recolzar a la plataforma de pensionistes de Pego en les seues reivindicacions.

Finalment, Alicia Siscar instà als assistents a conèixer totes les candidatures i votar en consciència, però, sobre tot, el va animar a anar votar el diumenge.

1699 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!