Gasterra farà la primera jornada de gastronomia i nutrició el 31 de maig al CdT Marina Alta

La Universitat d’Alacant des del seu Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia GASTERRA ha organitzat la I Jornada de Gastronomia i Nutrició, un diàleg entre cuiners i dietistes-nutricionistes que tindrà lloc el 31 de maig.

Un bon grup de professionals de la nutrició, la dietètica i de la restauració es reuniran a Dénia per a analitzar la importància d’educar en hàbits de vida saludables i d’incidir en la necessitat de promoure una alimentació que s’ajuste a les 5S: saludable, sostenible, satisfactòria, social i segura.

A través de taules redones i ponències, experts en gastronomia i alimentació desgranaran temàtiques com “la situació actual de l’alimentació en les col·lectivitats: col·legis, hospitals i geriàtrics”, “De l’hort al plat: un camí cap a la sostenibilitat” i “Cóm promoure la gastronomia saludable”.

La ponència que inaugura la jornada titulada “Cuinar ens va fer humans” serà a càrrec d’Almudena Villegas, autora de diverses publicacions gastronòmiques, guanyadora en el 2001 del premi nacional a la Recerca en Gastronomia, membre de la Reial Acadèmia de Gastronomia, de la Xarxa d’Excel·lència d’Investigadors de l’Institut Europeu d’Història d’Alimentació i de l’Acadèmia Andalusa de Gastronomia i Turisme.

En les ponències també participa el pegolí Evarist Miralles i altres cuiners coneguts com María José San Román (Restaurant Monastrell), César Anca (Grup César Anca) José Antonio Sánchez (Finca Vila Antonia) Pep Romaní (Pont Sec), així com el pastisser Raúl Asensio.

La jornada es farà al Saló d’Actes del Centre de Desenvolupament Turístic Cdt Marina Alta, a Dénia. L’assistència a les xerrades és gratuïta, encara que és necessari inscriure’s prèviament reomplint aquest formulariPer a més informació pot escriure’ns al correu: gasterra@ua.es.
Fullet jornada

1809 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!