El corredor Carles Siscar Bay, posarà en marxa en juny el repte solidari “Esperança 506”

Carlos Siscar Bay, professor d’educació física, que es deixa les hores lliures dedicant-se a fer maratons des de fa 25 anys, ha decidit conjugar la seua passió amb la solidaritat i posar en marxa una acció benèfica a favor de l’associació Esperança. El repte “Esperança 506” es diu la iniciativa de l’atleta pegolí que consistirà en córrer una marató al mes durant els pròxims dotze mesos, en el camí cap al seu 50 aniversari de vida.

Per a cadascun de les dotze maratons que va a fer en el repte,Carlos, més conegut com a Bay, cercarà el patrocini d’empreses, entitats, associacions i/o particulars. Aportacions econòmiques que destinarà a l’associació Esperança, tal com ens ho ha explicat aquest mati.

Bay també ens ha contat el per què d’aquesta iniciativa solidària i per què destinarà els diners a l’associació Esperança.

Per ara, el corredor ha aconseguit ja el recolzament de la naviliera Baleària, i té ja l’ajuda d’una persona lligada al món de l’atletisme de la comarca, que va a donar-li 506 euros, 42€ per cada una de les maratons que va a fer a partir del mes de juny.

Segons ens ha avançat Bay, el repte “Esperança 506” serà presentat oficialment el pròxim 12 de juny en un acte amb membres de l’associació, del que informarem en el seu dia.

1951 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!