Ciudadanos proposa millorar i modernitzar els serveis i infraestructures de Pego

Ahir Simón Ortolá va oferir el míting de Ciudadanos Partido de la Ciudadanía arropat pel diputat en les Corts Valencianes Emigdio Tormo Moratalla. Aquest últim, va manifestar el suport del partit taronja al candidat pegolí i, a més, va fer campanya per a les Europees. Tormo manifestà que «és fonamental per a Espanya i per a la Comunitat Valenciana» tindre representants de Ciudadanos en el parlament europeu per tal que hi arriben fons i ajudes. També va parlar de la Diputació d’Alacant, i va dir que el seu partit aboga per fer un repartiment equitatiu de les subvencions als pobles de la província.

Pel seu costat, Simón Ortolá presentà els eixos fonamentals de la seua candidatura, que es basen, segons manifestà, en el consens i en un treball en conjunt entre tots els partits que formaran la corporació per tal de dissenyar el Pego del futur.

El candidat afirmà que el programa de Ciudadanos és bàsic i senzill perquè el que «volen els pegolins són solucions» i perquè el seu partit fuig de la confrontació.

Ortolà va parlar entre d’altres assumptes, de fer un Pla General d’Ordenació Urbana consensuat, de demanar una revisió cadastral a la baixa, de transparència i bon govern, de protegir el medi ambient i l’agricultura, d’exigir un pla rector d’ús i gestió de la Marjal, de fomentar el turisme, els esports i el comerç local, de fer polítiques socials justes, i de dotar al municipi de serveis moderns i funcionals.

En resum, la formació taronja aposta per la millora i modernització de les infraestructures i serveis municipals, per a activar el teixit econòmic i social amb l’objectiu de dinamitzar Pego i garantir el present i el futur dels seus habitants, especialment, dels joves.

Finalment, Simón Ortolá presentà els setze candidats que completen la llista de Ciudadanos Partido de la Ciudadanía, als que qualificà com a valents per donar la cara pel seu poble.

 

2492 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!