La VI fira “Pego també tapeja” supera les expectatives; 7.200 tapes en un cap de setmana

Les dades superen les expectatives, segons la regidora de Creama, Turisme i Comerç, Rosa Mari Ferrer, perquè les xifres són millors que les del 2018, tot i que l’oratge no va acompanyar dissabte de mati.

La fira començà el divendres amb el concurs de les tapes, que va comptar amb el director del CdT Marina Alta, Pepe Vidal, el cuiner Evaristo Miralles, i un representant de la filà Coscolls, com a jurat. Tal com ens explicava Rosa Mari Ferrer, els guanyadors van ser els restaurants Llit i Taula i Ca Merescal.

Des de Creama Pego, organitzador de l’esdeveniment, s’ha destacat la tasca i l’actitud dels cinc restaurants, que, a més del Llit i Taula i del Ca Merescal, han sigut El Moss de Pego, Seven Pizza i Café Bar Aran Bea. La tècnic de Creama, Alicia Carbonell, ha senyalat com a fet curiós d’aquesta edició, que la fira s’ha convertit en un punt de trobada per als joves del poble. Al respecte, la regidora també ha comentat que enguany s’ha constatat que molta gent d’altres poblacions de la comarca visiten la fira per a tastar les tapes, i que hi ha molts pegolins i pegolines que van i repeteixen vàries vegades.

A més de les tapes i la beguda, la fira ha tingut altres atractius com música en directe i activitats per als més menuts. Xiquets i xiquetes han participat en un taller de cuina adaptat a les seues edats.


Tot, organitzat per l’equip de Creama, per al que la regidora ha tingut unes paraules d’agraïment.

1344 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!