Maite Ferrandiz agraix a Gil, Siscar, Roselló i Ripoll anar de candidata del PP

Amb unes dues hores i mitja de retard José Joaquin Ripoll va arribar a Pego per a donar suport a la candidata a l´alcaldia Maite Ferrándiz. Aquesta en el seu discurs va acusar el tripartit d´haver dut al municipi a una situació de “precarietat i imobilisme”. No van assistir a l´acte Ana Kringe, candidata del PP de Dénia ni Ximo Ferrando, candidat del PP per Ondara. La candidata popular va estar arropada pels alcaldables de L´Atzúbia, El Verger, Sanet i la Vall de Gallinera. Ferrandiz va agrair a Fernando Gil, Eduardo Siscar, Pilar Ortolà, Juan Roselló i Jose Joaquin Ripoll que l’hagen triat com a candidata del PP.


Al voltant de 300 persones van donar suport a la candidata a l´alcaldia de Pego pel PP durant el sopar de la seua presentació oficial, dissabte per la nit. Els discursos es van retardar quasi tres hores perquè un altre acte polític a Bigastro va impedir el president provincial de la formació José Joaquin Ripoll arribar a l´hora prevista. Les absències més notables, la de Ana Kringe i Ximo Ferrando, candidats per Dénia i Ondara, respectivament. Maite Ferràndiz va estar recolzada pels candidats del PP a l´alcaldia de L´Atzúbia, Forna, El Verger, Sanet i la Vall de Gallinera.

Els que si que van assistir van estar el coordinador de campanya a la Marina Alta, Juan Roselló, la vicesecretària i diputada nacional, Macarena Montesinos i el director general d´organització, Carlos Mazón. A més de tota l´executiva local, encapçalada pel seu president, Fernando Gil, qui va recordar que el Partit Popular d´enguany és la formació que ell havia previst. A més, va assegurar que no pactaran amb ningú.

Al seu torn, Maite Ferrándiz, va definir el programa del PP com a ambiciós amb un objectiu primordialment econòmic i social. Va repassar, com ja fera durant la inauguració del seu electoral del partit, els punts bàsics del programa, el que han denominat els 5 sentits d´aquest i que té com a base la renovació del PGOU. Així mateix va contraposar la seua aposta de futur amb el que considera és la situació actual de Pego, a la que el tripartit ha dut a la “precarietat i l´immobilisme” segons paraules textuals de Ferrándiz.

Maite va donar les gràcies durant la seua intervenció a les persones que han estat ahí per a ajudar-la i l´han recolzat per a encapçalar la candidatura del Partit Popular de Pego, referint-se a Fernando Gil, president de la formació, Eduardo Síscar, portaveu del partit i Pilar Ortolà, entre d´altres.

Per la seua banda, el president provincial de la formació, José Joaquin Ripoll, que va arribar a les 23.40 de la nit al sopar de presentació, va fer una introducció poc usual, segons ell mateix va assegurar. A col·lació va explicar com s´han produït les distintes renovacions de les executives provincials i locals per a revaloritzar la que dirigeix Fernando Gil. Així mateix, va afirmar que Maite Ferrándiz és la candidata del Partit Popular de Pego.432 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!