Maite Ferrandiz agraix a Gil, Siscar, Roselló i Ripoll anar de candidata del PP

Amb unes dues hores i mitja de retard José Joaquin Ripoll va arribar a Pego per a donar suport a la candidata a l´alcaldia Maite Ferrándiz. Aquesta en el seu discurs va acusar el tripartit d´haver dut al municipi a una situació de “precarietat i imobilisme”. No van assistir a l´acte Ana Kringe, candidata del PP de Dénia ni Ximo Ferrando, candidat del PP per Ondara. La candidata popular va estar arropada pels alcaldables de L´Atzúbia, El Verger, Sanet i la Vall de Gallinera. Ferrandiz va agrair a Fernando Gil, Eduardo Siscar, Pilar Ortolà, Juan Roselló i Jose Joaquin Ripoll que l’hagen triat com a candidata del PP.


Al voltant de 300 persones van donar suport a la candidata a l´alcaldia de Pego pel PP durant el sopar de la seua presentació oficial, dissabte per la nit. Els discursos es van retardar quasi tres hores perquè un altre acte polític a Bigastro va impedir el president provincial de la formació José Joaquin Ripoll arribar a l´hora prevista. Les absències més notables, la de Ana Kringe i Ximo Ferrando, candidats per Dénia i Ondara, respectivament. Maite Ferràndiz va estar recolzada pels candidats del PP a l´alcaldia de L´Atzúbia, Forna, El Verger, Sanet i la Vall de Gallinera.

Els que si que van assistir van estar el coordinador de campanya a la Marina Alta, Juan Roselló, la vicesecretària i diputada nacional, Macarena Montesinos i el director general d´organització, Carlos Mazón. A més de tota l´executiva local, encapçalada pel seu president, Fernando Gil, qui va recordar que el Partit Popular d´enguany és la formació que ell havia previst. A més, va assegurar que no pactaran amb ningú.

Al seu torn, Maite Ferrándiz, va definir el programa del PP com a ambiciós amb un objectiu primordialment econòmic i social. Va repassar, com ja fera durant la inauguració del seu electoral del partit, els punts bàsics del programa, el que han denominat els 5 sentits d´aquest i que té com a base la renovació del PGOU. Així mateix va contraposar la seua aposta de futur amb el que considera és la situació actual de Pego, a la que el tripartit ha dut a la “precarietat i l´immobilisme” segons paraules textuals de Ferrándiz.

Maite va donar les gràcies durant la seua intervenció a les persones que han estat ahí per a ajudar-la i l´han recolzat per a encapçalar la candidatura del Partit Popular de Pego, referint-se a Fernando Gil, president de la formació, Eduardo Síscar, portaveu del partit i Pilar Ortolà, entre d´altres.

Per la seua banda, el president provincial de la formació, José Joaquin Ripoll, que va arribar a les 23.40 de la nit al sopar de presentació, va fer una introducció poc usual, segons ell mateix va assegurar. A col·lació va explicar com s´han produït les distintes renovacions de les executives provincials i locals per a revaloritzar la que dirigeix Fernando Gil. Així mateix, va afirmar que Maite Ferrándiz és la candidata del Partit Popular de Pego.703 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!