Ciutadans de Pego presenta la llista davant l’assamblea General

Ciutadans de Pego ha celebrat la seua primera Assemblea General després de la constitució de la nova formació política. La cita va tindre lloc en la seu del Partit la passada nit del dijous, a les 22 hores, entre l’expectació dels més de cent veïns que van acudir a la convocatòria per a recolzar el candidat independent Carmelo Ortolà, i als dènou membres que formen la llista electoral. I continuem parlant de política, però ara ho fem precisament de la nova formació que encapçalarà l’actual alcalde, Carmelo Ortolà., Ciutadans de Pego que la setmana passada va tindre el primer acte públic al presentar els membres de la llista davant quasi un centenar de persones. El primer a dirigir-se als simpatitzants va ser el president de CTPG Juan Moratal, qui va assegurar que “és un plaer veure tantes cares conegudes en este projecte independent que ara posem en marxa, al mateix temps com també m’ompli d’orgull veure com molta gent jove ha decidit acompanyar-nos a partir d’ara per a fer que Carmelo continue sent l’Alcalde de tots”.

Al mateix temps Moratal va tranquil·litzar als presents afirmant que “ara ens queda per recórrer el trajecte del camí que és potser més dur però també que ens serà més fàcil de caminar, perquè ens hem llevat de damunt a aquells que posaven tot el seu interés a intentar que el projecte de govern de Carmelo fracassara fóra al preu que fóra”.

Però si algú va prendre protagonisme en l’Assemblea General va ser el propi candidat a l’Alcaldia de Pego, Carmelo Ortolà, qui va presentar un a un als membres de la llista que l’acompanyarà a les eleccions del pròxim 27 de maig. El candidat va assegurar que “vull presentar-vos al meu equip perquè Ciutadans de Pego no el forme únicament jo, sinó tota una sèrie de gent amb opinions i valors propis, que no permetré mai que queden en un segon pla dins d’esta formació”.

“Precisament ací residix la riquesa de Ciutadans de Pego, que els seus integrants tenen diferents punts de vista sobre les coses i saben que és a través del diàleg i el treball en equip com es pot obtindre el millor resultat que satisfaça a tots i beneficie al poble de Pego” va assegurar l’alcaldable independent. Estes paraules van ser aplaudides pel públic assistent que va assegurar que “estàvem farts que se’ns imposaren les opinions d’uns pocs i que no se’ns permetera mai participar, perquè entre altres coses no se celebraven ni assemblees ni reunions” en clara al·lusió a la direcció del Partit Popular.

En l’acte també es va informar els simpatitzants dels diferents grups de treball que s’han organitzat per a preparar el programa electoral, “un programa que siga realista i que de veritat es puga complir, amb projectes clars i ben definits i que no es base en fum com ja hem vist que porten altres formacions” segons Ortolà.

El candidat independent també va avançar que “per a fer un projecte a la mesura de Pego necessitem la col·laboració dels veïns de Pego” pel que va animar als presents a presentar les seues propostes així com a encoratjar altres veïns “simpatitzants o no de la nostra formació” a aportar les seues idees per a millorar el municipi al gust de tots.

861 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!