L’Associació Esperança organitza la IV Caminada per la vida

Tindrà lloc el proper dissabte, 19 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial de lluita contra el càncer de mama. La cita és a les 18h., a la Plaça del Mercat.
A Occident, el càncer de mama és el càncer més freqüent entre les dones. A l’Estat espanyol, cada any, 22.000 persones són diagnosticades de càncer de mama, quasi totes elles són dones. Les estadístiques apunten que 1 de cada 8 dones patiran càncer de mama al llarg de la seua vida. Cada any, el 19 d’octubre se celebra el Dia mundial contra el Càncer de Mama com a recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra este.
És un dia en que s’insistix en què un diagnòstic a temps és la millor solució per a les pacients perquè, segons l’Organització Mundial de la Salut, cada 30 segons, en algun lloc del món es diagnostica un càncer de mama.
Enguany a Pego, l’Associació Esperança. Associació contra el càncer, torna a “sumar-se al rosa” –lema 2013- i convoca a tota la població pegolina a participar en la IV Caminada per la Vida, per a continuar visibilitzant que la curació és possible en la majoria dels casos si es diagnostica en un estadi inicial i que hi ha vida més enllà del diagnòstic. Una vida que demostren cada dia les pegolines que han patit càncer de mama.
La IV Caminada per la Vida eixirà a les 18h., des de la Plaça del Mercat per fer un doble recorregut circular: Plaça Mercat, carrer Ramón i Cajal, Camilo Pérez, Francesc Xavier, Mestre Esteve, Moreral, Sant Agustí, Plaça de l’Ajuntament, carrer Vallet, Plaça Antic Regne de València, Avinguda d’Alacant i Plaça del Mercat.

La participació en la Caminada per la Vida té un aportació de dos euros, que inclouen el dorsal i la participació en un sorteig de diferents regals. En l’organització d’esta caminada per la vida col•labora activament l’Ajuntament de Pego, a través de la regidoria d’Esports.

440 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!