La Guàrdia Civil desmantella un hivernacle de marihuana i deté un home a Pego

En aquesta operació, duta a terme el passat dimecres, van ser intervingudes més de 600 plantes en distintes fases de creixement. El detingut està acusat d’un pressumpte delicte contra la salut pública per cultiu i elaboració de marihuana.
La Guàrdia Civil de Pego va detindre dimecres passat un home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per cultiu i elaboració de marihuana.

Les investigacions van començar quan la Guàrdia Civil va tindre la sospita que en la zona podia ubicar-se alguna plantació de marihuana. Després de diversos dies d’operatiu es va detectar una activitat inusual en una antiga granja d’animals, amb aspecte d’abandonada.

Efectuada una inspecció ocular en el lloc, es va descobrir que la granja estava condicionada com a hivernacle per al cultiu i assecat de marihuana.

En l’operació efectuada per la Guàrdia Civil de Pego es van intervindre 483 plantes en diferents etapes de creixement, un planter amb altres 185 unitats, 20 quilograms de marihuana seca disposada en caixes per al seu trasllat, i 58 grams de marihuana en pols.

L’interior de la instal•lació s’havia forrat amb plaques d’alumini i estava equipada amb aparells per a mantindre les condicions de llum, temperatura i humitat adequades per a accelerar el creixement de les plantes. També hi havia adobs i gran quantitat de productes químics per al tractament i creixement de les mateixes.

El detingut, junt amb les diligències instruïdes i els efectes intervinguts han sigut posats a disposició de l’Autoritat Judicial.545 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!