La Conselleria de Medi Ambient i Territori publica al DOCV el nomenament dels directors dels Parcs Naturals

Ho fa com a personal eventual adscrits a dita Conselleria sota la figura de directors-conservadors dels Parcs Naturals. Així, des d’ahir, el teuladí Carlos Linares Bañón, passa a ser el director-conservador dels Parcs Naturals de la Marjal Pego-Oliva, el Montgó, el Penyal d’Ifach, la Serra Gelada i el seu entorn natural.
La Conselleria d’Infrastructures, Territori i Medi Ambient va fer públic ahir el nomenament dels dotze directors-conservadors de parcs naturals de la Comunitat Valenciana després de la reestructuració d’espais realitzada per la crisi. La Generalitat ha reduït en cinc el nombre de responsables el que, segons van explicar, ajudarà a estalviar 400.000 euros. El gruix d’eixa reducció de responsables el trobem a la Marina Alta i Baixa, ja que de tenir quatre directors de Parcs Naturals es passa a tenir-ne només un que engloba quatre espais naturals.

D’eixos dotze nomenaments, huit alts càrrecs repetixen al front dels seus llocs mentres que s’incorporen quatre cares noves, totes afins al PP. Entre ells, qui assumirà a partir d’ara, quatre parcs naturals que abans tenien, cadascun d’ells el seu director, que és Carlos Linares Bañó. El teuladí tindrà sota la seua tutela els tres parcs naturals de la Marina Alta –Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva, el Montgó i el Penyal d’Ifach- i de la Marina Baixa –la Serra Gelada i el seu entorn litoral.

A la publicació del Diari Oficial de la Comunitat Valenciana s’indica que “el present nomenament tindrà efecte des del 6 de setembre de 2011”.

El nou Director-Coordinador dels quatre Parcs Naturals de la Marina Alta i Baixa té 24 anys i és diplomat en Turisme. Des de 2003 va formar part de l’equip de treball de NNGG del Partit Popular de Teulada per a més tard incorporar-se al consistori. Linares Bañón va ser un bon col•laborador del hui Conseller d’Educació i Ocupació, José Císcar, en l’època que fóra alcalde de Teulada, i al seu torn, persona de màxima confiança de Raúl Dalmau, actual Secretari Nacional de Comunicació de NNGG del Partit Popular.
545 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!