El Pego Preferent comença a entrenar el 29 de juliol

La primera setmana d’agost inicia la pretemporada. La Directiva del Pego CF s’ha proposat enguany que el primer equip continue en Preferent, amb una important presència de pegolins a l’equip roget, però sense fer patir tant a l’afició. La Directiva també d’ha marcat entre els objectius d’esta temporada que el Juvenil millore i estiga entre els 10 primers classificats de la 1ª Regional.
Divendres 29 de juliol el Pego Preferent comença els entrenaments de la nova temporada. La setmana següent iniciarà la pretemporada jugant diversos partits que ja estan clars en l’agenda del primer equip roget. Durant els partits de pretemporada que es juguen al Cervantes, la Directiva estarà a l’entrada del camp per a recaptar nous socis i renovant carnets.

La temporada passada, quan s’estrenava la Directiva del Pego CF, un equip de cinc persones que fins ara s’havia encarregat del futbol base: JuanFran Frau (president), Juan José Hans (vicepresident i secretari tècnic), Jesús Giner (tresorer i entrenador de porters), Fernando Sendra (vocal) i Ximo Siscar (secretari i coordinador del futbol base), es van marcar com a objectiu, en passar a fer-se càrrec de tot el club que el Pego Preferent havia de mantenir la categoria, tot i que sabien que seria «patint». I volien fer-ho amb un increment de jugadors pegolins o de les rodalies. Eixe objectiu el van aconseguir. Enguany el seu propòsit és «donar seguida a la gran majoria de jugadors de la temporada passada», explicava el secretari tècnic, a més de continuar en la mateixa categoria, «però sense patir tant com l’any passat».

Pel que fa al futbol base, la directiva «vol que millore el Juvenil», declarava el coordinador del futbol base que explicava que en esta temporada el Juvenil «estrena categoria, 1ª Regional, per una reestructuració realitzada per la Federació de Futbol que ha incorporat la categoria de Preferent en Juvenil». Concretava Ximo Siscar que «voldríem que el Juvenil del Pego CF estigués entre els 10 primers i que fora competitius alhora de crear jugadors per al Preferent».

El desig de la Directa respecte al Cadet i l’Infantil (Futbol 11) és que tots dos equips «pujaren de categoria i en comptes d’estar en 2ª Regional estigueren en 1ª Regional per a intentar competir i tenir un poc més de plus alhora de pujar la gent al Juvenil», avançava Siscar. L’objectiu per al Futbol 8 és que «competisquen tots els equips que anem a inscriure: 3 Alevins, 3 Benjamins i 2 Prebenjamins i que la gent s’ho passe bé».

Econòmicament parlant el repte és superior al de la temporada anterior perquè, informava el secretari del Pego CF, «enguany hi ha quatre nou equips per a entrenar i competir» i això «comporta molta despesa» i entre la subvenció de l’Ajuntament al Club (de la que són conscients que és la més elevada i ho agraïxen) i la quota de les famílies «no s’arriba cobrir totes les despeses pressupostàries». Això va provocar que la Directiva plantejara a les famílies un augment de 50€ anuals a la quota fixada l’any passat, al que van accedir els pares i les mares. Així i tot, declarava el coordinador del futbol base que «anem a intentar que vaja quadrant-nos tot» i confien que, perquè eixos pressupostos quadren l’afició torne al Cervantes i al Pego CF en la figura de soci. La Directiva té clar que hi ha tres àrees distintes al Pego CF i que els pressupostos del Preferent, el Juvenil i el Futbol Base no s’han de barrejar, tot i estar sota el paraigua d’un mateix club.
681 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!