El Casal Cultural uneix en concert a la rondalla i coral del CEAM de Pego, a Toni de l’Hostal i Lluís el Sifoner

Ho farà dissabte a les 10 de la nit al Teatre Municipal. Amb aquest acte es culmina els actes de repàs a la trajectòria del Sifoner i alhora que s’acomiada del seu actual president, que no es tornarà a presentar a la reelecció i deixarà pas a d’altres persones per a dur endavant les activitats culturals d’aquest espai pegolí. Aquest dissabte a les 10 de la nit s’enceta l’apartat musical de la Fira i Festes de Pego 2009 amb l’actuació de Lluís el Sifoner al Teatre Municipal. Aquest concert és la culminació d’actes de repàs a la trajectòria del cantautor de Pedreguer. Però l’espectacle no es queda ahí, ja que explicava el president del Casal, Saül Ortolà que “hem volgut involucrar la gent del poble també, és per això que vam demanar a la gent de la rondalla i la coral del CEAM, que portaven tot l’any assajant al Casal, si volien participar en este concert”. La idea va quallar, així que el dissabte la rondalla i coral del CEAM, després d’estudiar el repertori, acompanyaran el Sifoner en l’escenari, d’una banda en solitari i d’altres, compartint música.

A aquestes actuacions se li suma una altra, la del cantautor Toni de l’Hostal, que té, segons Ortolà, un aire a Lluís el Sifoner en la picardia de les seues composicions. La clau és que Toni de l’Hostal està a punt de presentar disc, un disc en el que ha col•laborat el mateix Sifoner. Segons Ortolà aquesta barreja seria la combinació del “passat i el present per a construir el futur”.

D’altra banda, Saül Ortolà, explicava com d’especial era per a ell aquest concert, ja que serà la seua última activitat com a president del Casal Cultural. D’ací a poc temps hi ha canvi de Junta Executiva i el pegolí té decidit no presentar-se a la reelecció perquè assumeix que és incompatible amb els seus càrrecs polítics. És per això que Ortolà espera que tothom que s’hi acoste al Teatre Municipal dissabte a les 10 gaudisca de l’activitat i de la música.
606 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!