El Club de Caça estrena concurs de paella

Ho fa per a acomiadar la temporada de caça d’una manera diferent i divertida. 18 paelles competiran per ser la millor, esperant-se una assistència de al voltant de 300 persones. 18 paelles són les que s’han apuntat al I Concurs de Paelles del Club de Caça, un concurs que naix amb l’ànim de trobar un espai adequat per a celebrar el final de temporada caçadora en el que tot el món se senta intergrat. Segons els càlculs dels membres del Club de Caça a la cita de diumenge 21 de juny reunirà al voltant de 300 persones, comptant els participants en aquest I Concurs de Paelles, els socis i la Junta del Club i els seus convidats, una xifra que feia afirmar al president del Club de Caça, Ximo Rocher, veure-ho “prou animat”.

Als participants en aquest I Concurs de Paelles que organitza el Club de Caça per a acomiadar la temporada se’ls facilitarà un tauler i 10 cadires i se’ls obsequiarà amb un plat de pernil, un conill, un pollastre i un quilo d’arròs bomba. A més, competiran pel Premi Especial per a la Paella més típica de Caça.

Els membres del Club de Caça estaran al lloc de combat, davant el Bar Caçadors, sobre les set del matí, ja que serà l’hora aproximada en què arribe la càrrega dels conills i pollastres que es repartiran entre els participants. No obstant, no serà fins al voltant de la 1 del migdia quan es procedisca al vermut i la picadeta. Eixe serà el tret d’eixida per a anar escalfant motors en la qüestió culinària, ja que informava Rocher que aproximadament a les 2 de la vesprada començarà el Concurs.

Arribat el fi de temporada, és hora de fer valoracions i al respecte de la caça, enguany, el president dels caçadors qualificava la temporada de “prou bona”, tot i que admetia que “no ha estat massa bé en comparació a l’altre any que va ser superior” gràcies “a la pantà d’aigua” a la marjal que “per a molta gent una desgràcia però per als caçadors va ser una bona temporada, és per això que enguany ha sigut una temporada regular tirant a bé”.

901 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!