Dimarts, 1 d’octubre, Ràdio Pego enceta la seua nova programació

Amb la tardor i el nou curs escolar, esta casa es muda el vestit i es posa les millors gales composades per 18 programes amb ganes de compartir amb tu tot el que els inquieta. Els programes de col•laboració s’aniran incorporant, esglaonadament, a les vesprades de Ràdio Pego a partir de l’1 d’octubre.
El vent d’octubre els ocells porta, diu una dita popular. Si traslladem el contingut, el vent d’octubre els programes porta a Ràdio Pego. A partir de l’1 d’octubre tornem a brillar amb els colors de les veus i les propostes dels nostres col•laboradors i col•laboradores. Així, a partir de dimarts que ve, les vesprades de Ràdio Pego aniran omplint-se (a partir de les 20 hores) de veus amigues que, altruistament, volen compartir el seu temps i les seues inquietuds amb tu. Pel matí, també recuperem les receptes de la cuina més casolana i sabrosa i també la música del record de Vicent de Mancanera que molta gent esperava ja este passat dimecres.

La cuina en casa, T’enrecordes d’aquella?, L’hora de la veritat, Esports a RP, Dorsal 19, El racó de tio Canya, Paraules en silenci, La base en joc, La Mosca cojonera, La teua veu, L’internauta, Camins en la mar, Pego-París i Londres i La Manta al Coll tornaran a acompanyar-vos a partir de l’1 d’octubre i donarem la benvinguda a Coses que passen, DJ Litel i DJ Kim, noves incorporacions a esta nova temporada i trobarem a faltar ‘L’hora de Pade’.

L’1 d’octubre arranca esta nova temporada, 2013/2014. Amb Despertino, Tota una vida, Ona café, Informatius i Taula Oberta. Pel que fa a la producció pròpia començarem puntuals dimarts que ve amb la nova programació. Pel que fa a les col•laboracions, advertim que serà un degoteig d’incorporacions, que cada programa anirà traient el cap quan es veja preparat.
517 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!