Dimarts, 1 d’octubre, Ràdio Pego enceta la seua nova programació

Amb la tardor i el nou curs escolar, esta casa es muda el vestit i es posa les millors gales composades per 18 programes amb ganes de compartir amb tu tot el que els inquieta. Els programes de col•laboració s’aniran incorporant, esglaonadament, a les vesprades de Ràdio Pego a partir de l’1 d’octubre.
El vent d’octubre els ocells porta, diu una dita popular. Si traslladem el contingut, el vent d’octubre els programes porta a Ràdio Pego. A partir de l’1 d’octubre tornem a brillar amb els colors de les veus i les propostes dels nostres col•laboradors i col•laboradores. Així, a partir de dimarts que ve, les vesprades de Ràdio Pego aniran omplint-se (a partir de les 20 hores) de veus amigues que, altruistament, volen compartir el seu temps i les seues inquietuds amb tu. Pel matí, també recuperem les receptes de la cuina més casolana i sabrosa i també la música del record de Vicent de Mancanera que molta gent esperava ja este passat dimecres.

La cuina en casa, T’enrecordes d’aquella?, L’hora de la veritat, Esports a RP, Dorsal 19, El racó de tio Canya, Paraules en silenci, La base en joc, La Mosca cojonera, La teua veu, L’internauta, Camins en la mar, Pego-París i Londres i La Manta al Coll tornaran a acompanyar-vos a partir de l’1 d’octubre i donarem la benvinguda a Coses que passen, DJ Litel i DJ Kim, noves incorporacions a esta nova temporada i trobarem a faltar ‘L’hora de Pade’.

L’1 d’octubre arranca esta nova temporada, 2013/2014. Amb Despertino, Tota una vida, Ona café, Informatius i Taula Oberta. Pel que fa a la producció pròpia començarem puntuals dimarts que ve amb la nova programació. Pel que fa a les col•laboracions, advertim que serà un degoteig d’incorporacions, que cada programa anirà traient el cap quan es veja preparat.
599 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!