Pego fa brillar la seua ‘Festa Estellés’ amb la presentació d’Estellés en Solfa

Esta vesprada, a les 20.30 hores, Salvador Bolufer i Enric Murillo rodejats de bons amics i amigues presentaran als pegolins i pegolines i totes les persones que hi acudisquen a la Casa de Cultura, el seu darrer treball junts, ‘Estellés en Solfa’, un homenatge fet amb “convenciment i admiració” al gran poeta valencià.
‘Estellés en Solfa’ és el darrer treball que han realitzat la parella formada per dos ‘monstres’ -en el sentit positiu del terme- de l’escena artística valenciana, el poeta satíric i gran recitador pegolí Salvador Bolufer i el músic i compositor Enric Murillo. Esta aposta els ha costat més de trenta mesos de gestació perquè l’han enregistrada sense presses, amb ganes de fer un treball rotund, que transmetera plaer per la poesia d’un poeta que tots dos admiren. Un llibre-disc molt complet que ret homenatge a la memòria de Vicent Andrés Estellés, amb “admiració i convenciment”, en l’any Estellés.

El disc inclou 30 pistes: les 15 primeres contenen 19 poemes interpretats amb acompanyament musical (alguna d’elles inclou més d’un poema), i les altres 15 són les mateixes músiques, en versió instrumental, amb la qual cosa podrà utilitzar-les qualsevol persona per a muntar-hi les seues pròpies recitacions amb aquest acompanyament.

Gràcies al treball i la coordinació de la Comissió Estellés Pego, la ‘Festa Estellés’ del nostre municipi brillarà un poc més (sense desmerèixer la resta), ja que ha aconseguit la primícia de l’estrena a Pego d’eixe darrer treball i que, tot i els problemes de veu que arrossega el gran recitador Salvador Bolufer, Pego en siga testimoni privilegiat.

Sabem de bona tinta que Bolufer compta amb fidels col•laboradors/es que, esta vesprada l’acompanyaran en esta presentació de l’Estellés en Solfa. Per comprovar-ho, acudir a les 20.30 hores a la Casa de Cultura de Pego.
576 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!