Creama aposta per 5 projectes d´1,6 milions d´euros

El passat 25 d´abril el Consorci per a la Recuperació Econòmica de la Marina Alta feien balanç de la legislatura i a més, sol•licitaven la seua participació en 5 nous projectes que abracen el comerç local, l´accés a internet o l´adaptació de les empreses a la responsabilitat social. Pego es beneficiarà d´aquests programes comarcals com un membre més de Creama.
Donar una imatge de continuïtat i mantenir el respecte que ha aconseguit el Consorci per a la Recuperació Econòmica de la Marina Alta és l´objectiu que persegueix la demanda de 5 nous projectes de cara al futur immediat. El passat 25 d´abril es reunien a Calp l´Executiva i la Junta General de Creama per a fer memòria de la legislatura que està a punt de finalitzar i per a, com hem assenyalat, proposar nous projectes que beneficien la promoció econòmica de la Marina Alta. Pego es beneficiarà d´aquests programes com un membre més de Creama.

Els programes dissenyats estan valorats en 1 milió sis-cents mil euros. El primer projecte està dedicat a fomentar el comerç local, particularment ampliar l´ús de les noves tecnologies. A aquesta partida es destinaran 100.000 euros, com explicava el responsable de Creama de Pego, el nacionalista Joan Carles Cambrils.

El segon projecte està englobat en una convocatòria del Ministeri d´Indústria i Comerç i pretén facilitar l´accés a internet, d´una manera gratuïta, en 100 punts de la comarca. Dones.net és un altre dels programes que ha sol•licitat Creama i s´integra dins el Pla Avança, també del Ministeri. L´objectiu és intentar conèixer la realitat de l´accés i el coneixement d´internet entre les dones de la Marina Alta. Es compta amb 245.000 euros per a dur-ho endavant.

Dins el Pla Avança també s´emmarca un projecte amb una subvenció de 260.000 euros que repercutirà directament en el Consorci Econòmic, ja que el que pretén és atendre els seus usuaris on-line, perquè aquests no s´hagen de desplaçar a les distintes oficines que hi ha distribuïdes per la comarca.

El projecte estrella, però és aquell que Creama ha sol•licitat a la Unió Europea i que aspira a recolzar a les empreses comarcals perquè s´adapten a la responsabilitat social empresarial, que pretén afavorir el desenvolupament sostenible empresarial i millorar, així mateix, la seua competitivitat en els mercats. Aquest projecte està pressupostat amb 600.000 euros.


339 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!