Creama aposta per 5 projectes d´1,6 milions d´euros

El passat 25 d´abril el Consorci per a la Recuperació Econòmica de la Marina Alta feien balanç de la legislatura i a més, sol•licitaven la seua participació en 5 nous projectes que abracen el comerç local, l´accés a internet o l´adaptació de les empreses a la responsabilitat social. Pego es beneficiarà d´aquests programes comarcals com un membre més de Creama.
Donar una imatge de continuïtat i mantenir el respecte que ha aconseguit el Consorci per a la Recuperació Econòmica de la Marina Alta és l´objectiu que persegueix la demanda de 5 nous projectes de cara al futur immediat. El passat 25 d´abril es reunien a Calp l´Executiva i la Junta General de Creama per a fer memòria de la legislatura que està a punt de finalitzar i per a, com hem assenyalat, proposar nous projectes que beneficien la promoció econòmica de la Marina Alta. Pego es beneficiarà d´aquests programes com un membre més de Creama.

Els programes dissenyats estan valorats en 1 milió sis-cents mil euros. El primer projecte està dedicat a fomentar el comerç local, particularment ampliar l´ús de les noves tecnologies. A aquesta partida es destinaran 100.000 euros, com explicava el responsable de Creama de Pego, el nacionalista Joan Carles Cambrils.

El segon projecte està englobat en una convocatòria del Ministeri d´Indústria i Comerç i pretén facilitar l´accés a internet, d´una manera gratuïta, en 100 punts de la comarca. Dones.net és un altre dels programes que ha sol•licitat Creama i s´integra dins el Pla Avança, també del Ministeri. L´objectiu és intentar conèixer la realitat de l´accés i el coneixement d´internet entre les dones de la Marina Alta. Es compta amb 245.000 euros per a dur-ho endavant.

Dins el Pla Avança també s´emmarca un projecte amb una subvenció de 260.000 euros que repercutirà directament en el Consorci Econòmic, ja que el que pretén és atendre els seus usuaris on-line, perquè aquests no s´hagen de desplaçar a les distintes oficines que hi ha distribuïdes per la comarca.

El projecte estrella, però és aquell que Creama ha sol•licitat a la Unió Europea i que aspira a recolzar a les empreses comarcals perquè s´adapten a la responsabilitat social empresarial, que pretén afavorir el desenvolupament sostenible empresarial i millorar, així mateix, la seua competitivitat en els mercats. Aquest projecte està pressupostat amb 600.000 euros.


511 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!