Èxit absolut de la Festa Estellés a Pego

Les dos últimes activitats programades divendres i dissabte passat a la Casa de Cultura, la presentació de ‘Pugem amb globus’ i la lectura popular de poemes, van congregar moltíssima gent i la poesia, cantada o recitada, va fluir amb intensitat.
La Festa Estellés a Pego va arribar al seu zenit el cap de setmana passat amb dos activitats successives: la presentació de ‘Pugem amb globus’ i la lectura popular de poemes. Tot, a la Casa de Cultura de la localitat.
Un recull de poemes de Maria Dolors Pellicer musicat per Rubén Suárez i Tinna Pla, això és ‘Pugem amb globus’. Això i molt més, un disc llibre estilitzat, ple de sorpreses per als més menuts i els més majors de la casa. Un regal per als sentits.El públic present a la Casa de Cultura divendres passat -que superava amb escreix la capacitat de la sala d’actes- va poder gaudir de molts dels poemes musicats que conté ‘Pugem amb globus’ interpretats en directe.Interpretats no només per Rubén Suárez i Tinna Pla, sinó també interpretats per Trescant i l’alumnat de 4t del CEIP Ambra que havien preparat un parell de cançons a la batuta de Llúcia.


Després de l’èxit de presentació de ‘Pugem amb globus’ la Comissió Estellés de Pego ho tenia difícil per a superar-se o igualar-se en públic i qualitat. Però dissabte a la vesprada ho va aconseguir al pati de la Casa de Cultura amb una variada lectura popular de poesia.
Joves


i adults van passar el faristol a llegir poemes diversos, no només de Vicent Andrés Estellés, sinó també d’altres poetes i poetesses.
A més, Xavi Morant, col•laborador d’esta casa des de fa més 20 anys amb ‘La Manta al coll’ va anar relatant la vida i obra d’Estellés per apropar-lo al públic present, també molt nombrós.

476 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!