Fins el 17 de novembre es poden votar els cartells que s’han presentat al I concurs de cartells de la XI Fira de Comerç de Pego

Han estat cinc les propostes presentades i publicades al perfil facebook de Creama Pego. El cartell guanyador serà el que més ‘m’agrada’ aconseguisca.
Cinc són les propostes presentades en el I Concurs de cartells de la XI Fira de Comerç de Pego. La regidoria de Creama, Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Pego reeditava, per a triar el cartell de l’onzena fira de comerç de Pego, el format de l’elecció de cartell que va encetar amb la I Fira de la Tapa.

Així, per primera vegada en els 11 anys de vida d’este esdeveniment festiu i comercial, la imatge per publicitar-lo es triarà per votació popular. Com? A través de la xarxa social facebook.

Com es triarà l’obra guanyadora? El dia 11 de novembre es van pujar tots els cartells presentats al perfil professional de facebook de Creama Pego sota el nom de ‘I Concurs de cartells de l’XI Fira de Comerç de Pego’. El contingut d’eixe àlbum, al ser públic, pot ser votat per qualsevol persona que ho desitge. Cada ‘M’agrada’ serà un vot.

La data límit per votar és el dilluns 17 de novembre, a les 13h. A partir d’eixe moment, es farà recompte de les votacions que ha aconseguit cada cartell. No computaran els m’agrada que puguen haver obtingut els diversos cartells presentats en perfils diferents als de l’àlbum “Concurs de cartells XI Fira de Comerç de Pego”. Els dos cartells amb major nombre de “M’agrada” seran els guanyadors del concurs, quedant en primer i segon lloc. El premi podrà quedar desert per decisió del jurat si cap de les obres reunira la suficient qualitat per guanyar el premi.

El jurat estarà composat per un representant de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, una representant de Creama Pego i la regidora de comerç i Creama. Este es reunirà en cas que isquen dubtes i problemes en l’aplicació de les bases del concurs.

El premi per a les persones guanyadores serà un val de 100€ per a la primera i de 50€ per a la segona. Estos vals es podran gastar en els comerços associats del municipi. El premi es lliurarà el dissabte 6 de desembre a les 19h., al recinte firal.
830 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!