Pego, beneficiari del salari jove 2014

L’Ajuntament de Pego havia demanat un perfil de docent per a l’escola infantil ‘La Trilladora’ i se li ha condecit. A més, però podrà contractar una altra persona perquè l’ajuda concedida pel SERVEF ha estat superior a la sol•licitada. El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) ha concedit ajudes a 273 ajuntaments per a contractar jóvens menors de 30 anys, dins del Programa d’Ocupació Pública Salari Jove. Amb estes ajudes es preveu contractar uns 315 jóvens.

L’objectiu d’este programa d’ajudes és promoure a la Comunitat Valenciana l’ocupabilitat dels jóvens menors de 30 anys, mitjançant la concessió de subvencions dirigides a contractar-los, perquè col•laboren en l’execució d’obres i serveis d’interès general i social. El salari mitjà per a cada jove serà superior als 11.000 euros.

La dotació inicial de l’orde de salari jove és de 3,5 milions d’euros, però, una vegada fet el repartiment d’esta dotació inicial entre els sol•licitants, atesa l’acollida del programa entre els municipis, s’està estudiant la possibilitat d’ampliar-ne la dotació.

La finalitat d’estos contractes és que adquirisquen la formació teòrica i pràctica necessària per a exercir un lloc de treball adequat a la seua formació i també l’experiència professional que els facilite la inserció en el mercat de treball.

El nou contracte en pràctiques haurà de tindre una duració mínima de sis mesos i màxima de nou mesos, i les subvencions es destinaran a sufragar els costos salarials corresponents a les contractacions dels jóvens desocupats, en la modalitat de contracte en pràctiques.

Dels 273 municipis beneficiaris de la concessió del salari jove, 66 han estat de la província d’Alacant, amb un import de 839.110€. Es preveu que es contracten 75 jóvens. A Pego hi ha segura una contractació, una mestra o un mestre per a l’escola infantil ‘La Trillladora’ qui s’incorporarà a la feina durant el mes de desembre i estarà al llarg de quasi tot el curs. No obstant, l’ajuda concedida pel SERVEF a l’Ajuntament de Pego, permetrà que el consistori puga contractar, almenys, un o una jove més.


850 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!