Tot preparat per a l’arribada de la cavalcada dels Reis d’Orient

A partir de les 6 de la vesprada els reis d’Orient passejaran en desfilada pels carrers de Pego. Enguany s’espera que la Cavalcada estiga plena de color, música i joguets. A les 7 de la vesprada ses majestats dedicaran unes paraules als més menuts des del balcó de l’Ajuntament per a posteriorment visitar a Jesús a l’Església de l’Assumpció. D’altra banda, el sorteig de l’Associació de Comerciants finalment tindrà lloc a les 5’30 de la vesprada a l’ajuntament, per a posteriorment notificar el nom de la persona premiada amb els 3000 euros. Aquesta nit és una de les més màgiques de l’any, sobretot, per als més menuts de la casa, perquè de vesprada, una vegada ja siga fosc podran veure, en persona, els tres reis d’orient que venen a desitjar-los un bon any i ja de passada, a omplir els cabassos que pengen dels balcons i finestres amb els regals més desitjats. Una tradició, la dels globus de colors a les finestres que valdria la pena no perdre, perquè és la manera que tenen els reis d’orient de guiar-se per a trobar les cases que han de visitar durant la nit del 5 de gener.

Enguany els reis d’Orient han tornat a elegir a la Junta Local Fallera perquè s’encarregue de preparar la cavalcada de la seua arribada. Deduïa Ximo Bordes, el seu president que “els va agradar la manera en què ho vam dur –l’any passat- i enguany ens han tornat a demanar que els ajudàrem i nosaltres encantats de la vida”.

I que és el que han encomanat els reis d’orient per als pegolins i pegolines? Desvelava Bordes que han encomant “molts bons desitjos per a tots, per a la gent gran, faena per a la gent no tan gran i per a la gent més menuda ens han demanat jocs i molta alegria”. I avançant alguna cosa sobre la cavalcada, el president faller, descobria que hi haurà “molt de color, molta música i molts joguets”.

Melxor, Gaspar i Baltasar arribaran a Pego, com és costum, per la carretera de Sagra i aniran cap a la Plaça de l’Ajuntament passant per l’Avinguda Jaume I, C/ Major, Plaça de l’Ajuntament i després del discurs dirigit als més menuts, a les 7 de la vesprada des del balcó de l’ajuntament, els reis continuaran la seua passejada fins a l’Església per a després continuar pel C/ Ecce-Homo, Capità Cendra, Sant Jaume, Sant Agustí i Pla de la Font.

I com avui és una nit màgica i el viatge dels reis d’orient és molt llarg, doncs ens han concedit un dia lluminós, després de dos dies de pluges.

El regidor de festes, Ricardo Cabrera, animava al poble de Pego “perquè vagen a rebre als reis d’orient i els arropen”.

D’altra banda, en aquesta nit de reis l’Associació de Comerciants de Pego ha decidit ser, un poc, reis d’orient i dur la màgia dels regals a una de les persones que compra a les botigues de Pego, és per això que aquesta vesprada, a les 5’30, a la casa consistorial, se sabrà el nom del guanyador o guanyadora dels 3000 euros gastadors a Pego.
481 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!