Tercer dia de vaga farmacèutica a Pego

Les farmàcies del municipi continuen amb el tancament patronal en este tercer dia de lluita perquè la Generalitat els pague la totalitat del deute que té contret amb elles. Durant la jornada d’ahir es van poder vore tres de les quatre farmàcies tancades.
La vaga farmacèutica continua en el seu tercer dia amb estricte compliment de la mateixa. A Pego ahir només una farmàcia va obrir, la que estava de guàrdia. La resta romanien tancades i amb els aparadors plens de cartells explicatius sobre els motius que les han portades a esta vaga indefinida. L’impagament del Consell d’al voltant de 450 milions d’euros.

A Pego, ja hem pogut vore, en els tres dies de vaga, totes les farmàcies tancades:Un dels dubtes que ens abordaven a Ràdio Pego durant l’Informatiu de dilluns com era que dimarts i dijous només hi havia una farmàcia de guàrdia i la resta de dies laborables dos. Ja hem resolt eixa dubte. La resposta és que hi ha una alternança. Un dia n’obrin dos, la de guàrdia i una de suport i al dia següent només n’obri una, la de guàrdia.

Això ens porta a afirmar que a Pego de les quatre farmàcies que hi ha només la de Pilar Mir Suay, que és la que hui està de guàrdia, no està d’acord en els serveis mínims i, tot i que secunde la vaga, de fet ahir estava tancada, també té previst obrir divendres.

La resta estan d’acord en els serveis mínims, que ens recorden, van ser aprovats per majoria absoluta de l’assemblea general del Col·legi de Farmacèutics d’Alacant i estan respectant al 100% el decretat per a esta setmana de lluita.

Les farmàcies de guàrdia i obertes per al que queda de setmana a Pego són:

Dimecres, 7 de novembre: Pilar Mir Suay, Passeig Reina Sofia, 12. 24 hores i, de suport, Encarnación Garrido Azpiroz, a l’Avinguda Jaume I, 4. Horari comercial.

Dijous, 8 de novembre: Encarnación Garrido Azpiroz, a l’Avinguda Jaume I, 4. 24 hores.

Divendres, 9 de novembre: Llorca-Llorca, al c/ Ecce-Homo, 2. farmàcia de guàrdia i, de suport, la d’Ignacio Pascual Rovira, al c/ Ramon i Cajal, 20. Horari comercial. Així mateix, per no estar d’acord en els serveis mínims té previst obrir Pilar Mir Suay.

Dissabte, 10 de novembre: Llorca-Llorca, al c/Ecce-Homo, 2. 24 hores.
446 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!