Suspesa la IX etapa de la XXII Volta Ciclista a la Marina

El temps no va permetre que es realitzara la penúltima etapa d’aquesta competició esportiva tan important per al món del ciclisme no professional. Fins a 107 ciclistes s’havien inscrit abans de les 10 del matí al Teatre Municipal però la falta de motos de seguretat va impedir, finalment, la eixida de la cursa. Els ciclistes desplaçats a Pego el diumenge de matí es van quedar amb un pam de nas i una bona remullada, perquè la IX etapa de la XXII Volta Ciclista a la Marina es va suspendre. La raó el temps i la falta de motos de seguretat. Trànsit demanava 8 motos per a què es pugués dur a terme la cursa però no va arribar al nombre exigit el que va obligar a suspendre l’etapa, com explicava el regidor d’esport, Joan Carles Cambrils. L’organització, passades les 10 del matí ho comunicava, oficialment, als 107 ciclistes inscrits per a disputar l’etapa pegolina de la Volta.

Les possibilitats per a recuperar el dia perdut no es feien esperar i mentre s’acabava de confirmar per part de la Guàrdia Civil la suspensió de la cursa el president de l’Organtizació, Vicent Estruch ja comentava l’alternativa a l’etapa per al dissabte següent amb el regidor d’esports i l’alcalde. Si la Federació de Ciclisme dóna el seu vist-i-plau a la proposta, aquesta es realitzaria al polígon, de vesprada i l’etapa tindria un plantejament eliminatori.

El diumenge però la pluja també va ser la causant de la suspensió d’un altre esdeveniment esportiu, la tirà de colom a braç, organitzada pel Club de Caça de Pego. Aquesta tirà es recuperarà el diumenge 9 de març a la mateixa hora, a partir de les 10 del matí al camp de tir del Miserà. El dissabte 8 a les 8’30 de la vesprada es realitzarà la subhasta de paletes al Club dels Caçadors.

Els que van tenir més sort van ser els pilotaris. Perquè dissabte el dia es va mantenir i es va poder dur a terme la primera partida de la temporada sense entrebancs meteorològics. Una primera partida que va enfrontar els dos equips de Pego de la competici de la Lliga Autonòmica de Raspall.

La partida, que va tenir lloc, recordem-ho, al carrer Pere Sala, tradicional escenari de l’autòcton esport, va enfrontar a l’equip roig de Carles, Ferran i Robert, amb el blau de Àngel, Abel i Néstor, amb victòria per a estos últims.


RESULTATS DELS PARTITS DEL CAP DE SETMANA

FUTBOL

A CASA

Dissabte, 23 de febrer.

Camp del Cervantes

11:00 h. Infantil “A” del Pego CF 7 – UD Altea “A” 1
12:15 h. Cadet del Pego CF 1 – UD Altea “A” 2
16:00 h. Juvenil “B” del Pego CF 2 ( Els dos de German) – Piles CF 0

Camp del Pujol

I també al llarg del matí es va jugar una nova jornada del campionat de futbol set local en les seues dues modalitats de benjamins i alevins.

FORA DE CASA

Dissabte, 23 de febrer.

Els Benjamins i Alevins se’n van anar a jugar pel mati a Dènia, contra els respectius del FB Dènia “A”, partits que es jugaran al Camp del Rodat, a les 09:30 i 10:30 respectivament. Els Benjamins perderen per 17 a 1 i els Alevins per 7 a 0.

L’Infantil “B” es desplaçà a Benidorm a jugar contra del Benidorm CD “C”, al Polisportiu del Racó de Loix, a les 15:30 h , perdent per 15 a 2.

Diumenge, 24 de febrer.

16:00 h. Polígon Municipal de Benifaió:
Juvenils del CD Benifaió 1 – Juvenil A del Pego CF 1

12:00 h. Polígon Municipal de Piles:
CD Piles 0 – Pego CF “B” 3 (dos gols de Pasqui i un de Sergi)

L’àrbitre va suspendre el partit 7 minuts abans del final per excés de faltes, que van ser potser, provocat per la pluja. És de suposar que la Federació donarà el resultat aquest com a bo, almenys això és el que espera i pensa l’entrenador dels rogets, Peris.

16:30 h. Camp “La Murta” de Xàtiva
CD Olímpic 1 – Pego CF 0


BÀSQUET

JORNADA DISSETENA
Les xiques són les que jugaren en casa, al Pavelló Ausiàs March.

Les xiques del Júnior li guanyen a les líders que perden el seu primer partit a Pego.

CB Pego 70 – Picken Claret “A” 62

Sènior femení: dissabte 23, 20:00 h.
CB Pego – CB Calp

I els xics fora de casa.

Sènior masculí: diumenge 24, 17:00 h
Dénia BC “B” – CB Pego

Júnior masculí: dissabte 23, 18:00 h
Salesians d’Alacant – CB Pego


També el dissabte pel matí al Pavelló va tindre lloc una nova jornada del Campionat de Bàsquet Escolar Comarcal que enfrontava a:
09:15 h. Benjamins del CB Pego A contra el del Calp B.
10:15 h. Aleví femení del Pego A contra el de Teulada.

Després el Pavelló va quedar a disposició de la Federació que concentra aquí a les seues seleccions d’Alevins femenina i masculina.

514 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!