Ràdio Pego en Facebook

La demanda insistent d’un gran nombre de gent per tal d’agregar-se com a amics de Ràdio Pego a aquesta popular plataforma digital ha impulsat la creació d’un compte Facebook per a Ràdio Pego. Amb el temps aquest suport digital permetrà donar informació sobre els continguts setmanals dels programes de l’emissora, publicar fotos o enllaçar en les web d’alguns dels programes de la casa, entre d’altres. De moment ja tenim 72 amics i amigues.
Les noves plataformes digitals com twitter o facebook no deixen indiferent ningú que les coneix. Els avantatges i desavantatges de les mateixes ja fa temps que es debaten i, de moment, per l’èxit que té entre la gent, sembla que la balança s’inclina cap als avantatges, tot i que el llistat dels aspectes negatius no s’ha de deixar de banda. Siga com siga, i després d’una creixent demanda, a través del correu electrònic, perquè Ràdio Pego agregués a diversa gent com a amics i amigues de l’emissora, aquesta decidia crear el seu propi compte Facebook amb la finalitat de complementar els mitjans per a ser accessible al major nombre d’oients possibles i obrir una nova via de comunicació amb la nostra audiència.

Així, des d’ahir Ràdio Pego té compte en Facebook. I tot i que encara el compte està en bolquers, pel poc temps en actiu, ja té 72 amics i amigues. A mesura que passen els dies Ràdio Pego vol convertir Facebook en una eina útil per als internautes que ens segueixen. És per això que en breu es podran conèixer els continguts d’alguns dels programes de l’emissora, ja siguen de col•laboradors o programes propis; també anirem introduint fotografies que ens mostren el pas dels anys de la 107.8 en FM; es permetrà l’enllaç a les distintes webs que alguns programes de la graella tenen; refrescarem l’horari de la programació i penjarem els avisos municipals perquè la gent els puga consultar, entre d’altres funcions.

A més, el compte Facebook permetrà que Ràdio Pego estiga informada d’iniciatives i activitats locals, comarcals o generals que siguen del seu interès i en extensió, de l’interès de la seua audiència. Així doncs, comença una nova fase informativa, potser més informal, però igual d’important per a mantenir el contacte amb la nostra audiència. De moment, el Facebook de Ràdio Pego ja té 72 amics i amigues i desitgem continuar augmentant el nombre.
833 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!