Gata diu no a la violència de gènere aquesta vesprada

Serà a les 8 de la vesprada amb una concentració organitzada per l’Ajuntament i recolzada pel Bloc de Gata a la Plaça de l’Església després de l’agressió quasi mortal a una veïna de la localitat per la seua parella.
La violència de gènere torna a prendre protagonisme a la comarca de la Marina Alta després que ahir diumenge una dona resultara ferida de gravetat al ser atacada, en ple carrer de Gata de Gorgos, pel seu marit. L’any passat va ser Ondara, enguany –i de moment- Gata. El fet és que fins que no toca de prop la societat està com anestesiada i no reacciona al terrorisme domèstic que mata dones anònimes pel simple fet de ser-ho.

El lamentable fet que ens ocupa va passar a Gata de Gorgos diumenge. Tot apunta que el marit de la víctima la va ferir greument assestant-li una punyalada a l’abdomen i un tir d’escopeta a la zona lumbar. A continuació el presumpte agressor va utilitzar la mateixa arma per a llevar-se la vida d’un tir en el cap. Des de Ràdio Pego ens preguntem perquè aquests homes que se suïciden després de matar la dona –o intentar-ho. No ho fan directament, sense haver d’inflingir violència gratuïta a qui està al seu costat.

La dona, que va ser traslladada per una ambulància a l’Hospital de Dénia, té 42 anys i presenta una ferida per arma de foc en la zona sacrolumbar i una altra d’arma blanca en l’abdomen, segons van indicar fonts del CICU. La víctima de l’atac va ser intervinguda quirúrgicament en l’hospital de Dénia i a última hora de la vesprada va ser traslladada a la UCI.

El succés va ocórrer poc després de les 16.00 hores en l’habitatge familiar ubicat, quan el matrimoni es va embrancar en una discussió, en el transcurs de la qual la dona va eixir fugint del domicili, ja, amb una ferida en l’abdomen.

Acte seguit, el marit, obrer de professió, va agafar una escopeta, va perseguir a la seua esposa pel carrer i li va disparar un tir en l’esquena. Després de desplomar-se la dona al terra, l’agressor es va disparar un tir en el cap al mig de dos cotxes estacionats, a escassos metres d’on jeia la seua esposa ferida, i va morir en l’acte.

L’alcaldessa de la localitat, Ana María Soler, va explicar ahir que la parella, que té dos fills de 20 i 12 anys, era coneguda en el poble.

Per tal de manifestar la seua total repulsa contra la violència de gènere, l’Ajuntament de Gata de Gorgos ha organitzat una concentració, a la Plaça de l’Església, a les 20 hores, a la que s’ha sumat el Bloc de Gata i es pot sumar tothom que vullga dir no al terrorisme contra les dones.


993 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!