Pego renova la certificació de Municipi Turístic Familiar

Des de 2008 Pego és considerat Municipi Turístic Familiar, un distintiu que atorga Aturfam i que indica, com bé diu el nom, que Pego és un poble amb àrees i activitats qeu combinen joc infantil, juvenil i d’adults.
Des de 2008 Pego és municipi turístic familiar el que vol dir que compta amb equipaments, activitats i serveis que suposen el desenvolupament d’un turisme en família al seu terme municipal. Arrel d’esta distinció, Pego forma part d’Aturfam (Associació per a la Promoció del Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana).
Pego és municipi Turístic Familiar perquè entre la seua oferta inclou àrees que combinen joc infantil i juvenil i zona comercial i d’oci com són el Passeig Cervantes i el Pla de la Font, el Passeig Michel, el Passeig Verdales, el Passeig Favara amb una zona de petanca, la zona verda de la Penya del Gat o el Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva i la Font de Baladrar amb el seu mirador i la zona recreativa que compta amb barbacoes, bancs i taules per poder fer pícnic. Així mateix, compta amb rutes en bicicleta i senders locals accessibles per a tots els públics.

En passat dimecres, dia del patró de Pego, Aturfam renovava el certificat de Pego com a Municipi Turístic Familiar.579 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!