Pego, present a la V Jornada de Turisme Familiar

Una jornada celebrada a Cullera que tenia com a tema principal de debat ‘el turime familiar com a motor fonamental per a l’economia de la Comunitat Valenciana.
Des de 2008 Pego és municipi turístic familiar el que vol dir que compta equipaments, activitats i serveis suposen el desenvolupament d’un turisme en família al seu terme municipal. Arrel d’esta distinció, Pego forma part d’Aturfam (Associació per a la Promoció del Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana), justament l’organitzador de la V Jornada de Turisme Familiar que va tenir lloc a Cullera divendres passat i a la que va acudir Pego.
La jornada va tenir com a tema central “el turisme familiar, un motor fonamental per a l’economia de la comunitat valenciana”. Allí es van reunir empreses associades a Aturfam especialitzades en turisme i oci familiar (cultural, naturalesa, animació, esports, allotjaments, transports, agències de viatges, consultories, restauració, etc.). També van acudir els municipis turístics familiars de costa i interior que estan reconeguts per Aturfam com és el cas de Pego, qui va estar representat per la tècnica de Turisme, Mari Nieves Mayor.

La V Jornada de Turisme Familiar va concloure amb una declaració d’ATURFAM titulada “PER UN TURISME FAMILIAR DE QUALITAT I SOSTENIBLE: Nous escenaris i reptes davant la crisi econòmica”. Esta declaració és important perquè la Comunitat Valenciana depén en gran manera del turisme familiar i l’actual situació econòmica precisa establir unes estratègies i prioritats, entre els sectors públic i privat, urgents.

Pego és municipi Turístic Familiar perquè entre la seua oferta inclou àrees que combinen joc infantil i juvenil i zona comercial i d’oci com són el Passeig Cervantes i el Pla de la Font, el Passeig Michel, el Passeig Verdales, el Passeig Favara amb una zona de petanca, la zona verda de la Penya del Gat o el Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva i la Font de Baladrar amb el seu mirador i la zona recreativa que compta amb barbacoes, bancs i taules per poder fer píc-nic. Així mateix, compta amb rutes en bicicleta i senders locals accessibles per a tots els públics.
599 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!