Esta vesprada té lloc a Pego la Jornada Informativa sobre l’obtenció de certificats de professionalitat que organitza Creama Pego

L’àmbit de professionalitat en esta ocasió és el sociosanitari. Està dirigida a totes aquelles persones que hagen treballat o estiguen treballant en residències, centres de dia, en guarderies o serveis socials, entre d’altres. Es duu a terme a les 18.30 hores a l’edifici Cervantes.
Al voltant de 40 persones assistiran esta vesprada a la Jornada Informativa sobre l’obtenció del certificat de professionalitat en l’àmbit sociosanitari que organitza Creama Pego i que pretén facilitar i promoure l’obtenció d’estos certificats de professionalitat que, per Llei, totes les persones que treballen en l’àmbit sociosanitari tenen l’obligació de posseir abans de l’1 de gener de 2015, en cas contrari no podran exercir esta professió.

Amb este motiu i a causa de la gran quantitat de persones que treballen en este àmbit i que actualment desconeixen esta normativa, CREAMA organitza esta jornada informativa on es donarà tota la informació sobre el procediment d’acreditació professional, perquè, amb temps, totes les persones interessades puguen arribar a obtindre el seu certificat de professionalitat.

Pego és el primer poble on Creama durà a terme esta jornada informativa i es durà a terme esta vesprada, a partir de les 18:30 hores a l’edifici Cervantes. Alicia Carbonell, l’Agent de Desenvolupament Local de Creama Pego, explicava a qui va dirigida la jornada, persones que treballen com a cuidadores/és en Residències de malalts mentals, Residències d’ancians, Centres de Dia i en domicilis, tan ocupades com desocupades, del sector públic com privat.

A la jornada informativa també poden acudir aquelles persones que estan fent-se càrrec d’una persona amb gran dependència, tot i que no tinguen la titulació corresponent sempre i quan, aclaria Carbonell, “tinguen interés en obtindre eixe certificat de professionalitat de l’activitat que estan realitzant encara que siga en els seus mateixos familiars”.

La jornada informativa està orientada a oferir tota la informació general sobre el que són els certificats de professionalitat. S’explicarà el procediment a seguir per a obtenir el certificat. I, apuntava l’ADL de Creama Pego que “es donarà l’opció perquè després siguen assessorats, de forma col·lectiva o individual”.

La jornada informativa serà impartida per l’equip docent de Creama especialitzat en l’àmbit sociosanitari després de cinc anys duent a terme tallers d’ajuda a domicili.818 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!